Hyppää pääsisältöön
Justine Reed otti kantaa parivalintoihin Ryder Cupissa
Getty Images

Patrick Reedin vaimo avautui Twitterissä: "Kysykää Jordanilta miksi he eivät pelanneet yhdessä"

Patrick Reedin vaimo Justine Reed ei niellyt tappioita yhtä kypsästi kuin USA:n pelaajisto. Justinen Twitterissä alkoi melkoinen avautumisryöppy Ryder Cupin jälkeen.

Ryder Cup saatiin päätökseen hyvässä hengessä. Vaikka Eurooppa voitti, tuntui molemmissa joukkueissa olevan hymy huulilla pitkän kauden jäljiltä. Myös Patrick Reed sai ensimmäisen pisteensä kun hän päätti ottelunsa 16:nnen viheriölle Tyrrell Hattonia vastaan. 

"Captain American" Ryder Cup oli muuten mollivoittoinen, sillä kaikki kolme ensimmäistä ottelua päättyivät tappioon. Reed pelasi molemmat  nelinpeliottelunsa yhdessä Tiger Woodsin kanssa ja hävisi molemmat. Edellisessä kahdessa Ryder Cupissa Jordan Spiethin ja Reedin yhteistyö on ollut kovaa valuuttaa. 

Reedin vaimo ei toki muistanut ottaa huomioon, että Jordan Spieth oli joukkueen paras pelaaja paripeleissä yhdessä Justin Thomasin kanssa. Hän näki, että Patrick Reedia olisi pitänyt pelauttaa käytännössä jokaisessa sessiossa. Hänen mukaansa Justin Thomasin olisi voinut helposti parittaa eri tavalla. 

Golfkirjoittajan ennuste meni pahasti pieleen

Golf.com -sivustolla kirjoittava Alan Shipnuck ennusteli jo vuosi sitten, että tulevat Ryder Cupit ovat silkkaa amerikkalaisten juhlaa. Hän jopa pyyteli Euroopalle avuksi uusia maanosia ja oli valmis vaihtamaan pelimuotoja. 

Eurooppalaiset kuittasivat kirjoittajalle esityksillään Pariisissa. Sergio Garcia heitti sarkastisesti pyyntöä ja seuraavista lottonumeroista. 

 

GoGolf suosittelee