Hyppää pääsisältöön
Rory McIlroy kertoo minkälaista shakkia Pebble Beachin pelaaminen on
Getty Images

Onko Pebble Beach liian helppo? "Tulkaa itse kokeilemaan"

US Openin tulosluettelossa on normaalia enemmän punaista. Pelaajia alle parin ennen viimeistä kierrosta on 26 kappaletta ja kaksi miestä on kaksinumeroisesti alle parin. Rory McIlroy sanoi suorat sanat kun häneltä kysyttiin kentän helppoudesta.

Pebble Beachin kentällä pelaajat eivät ole juuri valittaneet epäreilusta kentästä. Raffit ovat tuuheat ja kenttä on kovettunut päivä toisensa jälkeen. Silti parhaat pelaajat alittavat paria, joka on pelaajien itsensä mielestä vain reilu asia. 

Tulee muistaa, että Pebble Beachin kenttä on yksi lyhimmistä US Openin areenoista. Vain 7041 jaardin kenttä haastaa pelaajat normaalista poikkeavin tavoin. 

"Viheriöt ovat todella pienet ja vaikka kenttä ei ole pitkä, se kuivuessaan muuttuu todella vaikeaksi. Se on kuin pelaisi shakkia - puhutaan kulmista mistä kulmalipuille voi päästä ja taktiikasta", McIlroy spekuloi. 

McIlroy vertaa Pebblen pelaamista kuin shakkiin. 

"Sinun on pakko miettiä pari lyöntiä eteenpäin. Koko ajan täytyy tarkkailla muiden lyöntejä, kuten 17:nnen avauksia kun tule nelosen tiille. Oikeiden kulmien ja lyöntivalintojen löytäminen ratkaisee", McIlroy jatkoi. 

Kun Rory vastasi kysymykseen, onko kenttä jo liian helppo, vastaus oli selkeä: "Tulkaa itse kokeilemaan"

GoGolf suosittelee