Hyppää pääsisältöön
Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.
Getty Images

Oliver Lindell taisteli lähes haudan partaalta takaisin taisteluun European Tour -paikasta

Oliver Lindellin neljäs päivä ei sujunut alkuun kuin Strömsössä. Porvoolainen oli kierrostaan kolme yli parin, mutta eagle reiällä 12 muutti pelin suunnan. Lopputulos oli kaksi alle, mikä nosti hänet yhteistulokseen -6.

Oliver Lindell pelasi eilen huipputuloksen 66, mutta tänään 19-vuotiaalla oli alkuun vaikeaa Luminessa Costa Dauradalla pelattavassa karsintafinaalissa.

Lindell teki kymppireiälle neljän putin tuplabogin, mikä pudotti hänet yhteistulokseen -1.

Se olisi riittänyt nipin-napin kahdelle viimeiselle kierrokselle kuusi päivää kestävässä kilpailussa. Porvoossa todennäköisestiin jyrsittiin kynsiä hamsterin lailla, mutta Lindell itse ei ollut moksiskaan.

Hän totesi paikan päällä kilpailua seuraavalle GoGolfin toimittajalle, että nyt pelataan seuraavat kaksi reikää kaksi alle parin.

11. reiän parin jälkeen todennäköisyydet tähän olivat aika heikot, sillä Lindell teki par 5 -reiälle parin. Hän kuitenkin osoittautui sanansa mittaiseksi mieheksi draivattuaan seuraavan reiän viheriölle ja putattuaan eaglen säkkiin.

Eagle par 4 -reiälle ei ole ihan jokapäiväistä herkkua ammattimiehillekään.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Costa Dauradassa sijaitsevan Luminen Hills-kentän 12. reikä on 281 metriä pitkä par 4.

Eaglen jälkeen Lindellin putteri hehkui punaisena, sillä hän onnistui tekemään loppuun vielä kolme birdietä. 

Ensimmäinen niistä tuli 14. reiällä...

...toinen 16. reiällä, jolla oli eaglekin lähellä...

...ja kolmas tuli 17. reiälle:

Näin Lindellin neljännen kierroksen tulokseksi tuli vaikean alun jälkeen -2 (70). Hän on yhteistuloksessa -6, mikä riittää tässä vaiheessa 32. sijaan. Matkaa ET-korttiin on vain yksi lyönti, kun karsintafinaalia on kaksi kierrosta pelaamatta. 

GoGolf seuraa myös Twitterissä ja Facebookissa

Huomennakin kannattaa virittäytyä GoGolfin Twitter-sivuille, jossa live-seuranta jatkuu. Facebook-sivuillemme teemme karsinnoista suoria lähetyksiä.

Lisää uutisia karsinnoista on tulossa sivuillemme myöhemmin...

Tulospalvelu

GoGolf suosittelee