Oliver Lindell omaa luokkaansa Espanjassa – jääkiekkoilija Osala paransi juoksuaan loppua kohti

Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.

Oliver Lindell voitti Gecko Tourin kisan Atalya Golf Clubilla peräti kahdeksalla lyönnillä.

Oliver Lindell aloitti uuden kisakauden ylivoimaisella voitolla. Porvoolainen latasi Aurinkorannikolla pelatussa Gecko Tourin osakilpailussa kolmen kierroksen yhteistulokseksi -15 (69-65-67), mikä riitti voittoon peräti kahdeksan lyönnin marginaalilla.

Kakkossijan jakoivat Ruotsin Joe Zawaski ja Tshekki Katerina Vlasinova, joka pelasi kentän lyhyempänä kuin miehet. Kisa käytiin monelle suomalaiselle tutulla Atalaya Golf Clubin Old Coursella.

Lindell oli luonnollisesti tyytyväinen ykköstilaansa, vaikka se ei ollutkaan palkintoarvoltaan sangen suuri. Lindell kuittasi voitostaan 500 euroa.

Hyvästä tuloksestaan huolimatta Lindell näki, että lyöntejä olisi ollut varaa nipistää pois varsinkin viheriöillä.

”Hyvää lyömistä oli koko viikko, mutta ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä jäi vähän puttaamisesta kiinni”, hän näki. ”Mutta ei voi valittaa, hyvällä fiiliksellä voi lähteä kauteen.”

Kisan toiseksi paras suomalainen oli amatööri Casper Simberg, jonka yhteistulos oli +6 (73-76-73).

Hienosti pelasi myös jääkiekkoammattilaisena paremmin tunnettu Oskar Osala, joka pelasi päätöspäivänä kisan parhaan kierroksensa. Osalan yhteistulos +12 (77-78-73) riitti jaettuun 23. sijaan.