Nurmen kasvusuunta tuotti vaikeuksia Samoojalle viheriöillä – Korhonen parhaana suomalaisena Saudi-Arabiassa

Mikko Korhonen pelaa Saudi-Arabiassa toista kertaa.

Mikko Korhonen etenee par-tuloksessa. Kalle Samooja löi palloa hyvin, mutta putti petti.

Kalle Samooja avasi tuloksella +2 Saudi-Arabiassa pelattavan European Tourin kilpailun. Samooja jakaa 88:tta sijaa, kun avauskierros on vielä kesken.

Alku oli hankala, sillä viiden väylän jälkeen Samooja oli tuloksessa +3. Takalenkillä Samooja pystyi tekemään kaksi birdieä, mutta joukosta löytyi myös yksi bogi. Enemmmänkin oli tarjolla.

”Olipahan rupeama tänään. Pallonlyönti tarjosi erittäinkin kovaa tulosta tänään. Muusta ei sitten tarvitsekaan spekuloida. Greeniruohon kasvusuunnan kanssa melkoisesti ongelmia. Viilaillaan vähän tähtäystä  huomiseksi”, Samooja kertoi tiedotteessa.

Suomalaisista myös Tapio Pulkkanen on ehtinyt pelata kierroksen loppuun. Hänen tuloksensa on lyönnin heikompi kuin Samoojalla ja sijoitus tässä vaiheessa jaettu 105:s.

Kierroksellaan vielä oleva Mikko Korhonen on kymmenen reiän jälkeen tuloksessa par, mikä riittää jaettuun 52. sijaan.

Kisan kärjessä lentää Gavin Green, joka pelasi avauskierroksen tulokseen -6 (66). Nimimiehistä Henrik Stenson on toisena lyönnin perässä ja Dustin Johnson jakaa sijaa 12 tuloksella -3.