Hyppää pääsisältöön
Noora Tamminen on sijalla 17 kahden kierroksen jälkeen kauden päättävässä Dubain turnauksessa
Getty Images

Noora Tamminen juhlisti Suomen satavuotispäivä holarilla!

Noora Tamminen aloitti eilen upeasti Ladies European Tourin päätöskilpailun Dubaissa. Noora teki kierroksellaan myös hole in onen.

Noora Tamminen jakoi avauspäivän jälkeen toisen sijan. Avauskierroksellaan Noora teki viisi birdietä, holarin ja kolme bogia. Suomen satavuotispäivä taisi toimia lataavana tekijän. Holari syntyi kentän 11:nnellä väylällä, joka oli Nooran päivän toinen reikä.

"Tykkään aina pelata täällä ja olo on jotenkin latautuneempi kun monissa muissa kisoissa. En tiedä miksi. Täällä meitä pidetään hyvänä ja kenttä on upea! Holari mun tokalla reiällä antoi hyvää energiaa ja itseluottamusta koko päiväksi."

Toisella kierroksella Noora pelasi yhden yli parin (73). Hän on yhteistuloksessa -3 jakamassa sijaa 17. Noora pelasi toisen kierroksen ensimmäisissä ryhmissä. 

Ursula Wikström teki pienen nousun toisella kierroksella tuloksen 71 (-1) myötä. Unski jakaa sijaa 46 yhteistuloksessa par kun toisen kierroksen iltapäiväpelaajat ovat vasta lähteneet kentälle. Minni Blomqvist-Kakko (-4), Sanna Nuutinen (+1) ja Krista Bakker (+3) ovat toisen kierroksensa alkutaipaleella. 

 

GoGolf suosittelee