Hyppää pääsisältöön
Unskilla ja Nooralla peli kulkee Dubaissa
Getty Images

Noora ja Unski asemissa Dubaissa

Suomen naisten ykkösgolfarit Noora Komulainen ja Ursula Wikström pelaavat Moonlight Classicia Dubaissa vahvasti. Kesken toisen kierroksen molemmat suomalaiset ovat 20 parhaan joukossa.

Naisten European Tourin kisauutuus Moonlight Classic pelataan Faldo Golf Coursella Dubaissa. Ideana on, että iltapäivän pelaajat kiertävät osan kierroksestaan keinovalossa. Avauskierroksella suomalaisista parempi oli Noora Komulainen, joka pelasi kierroksensa tulokseen 70 (-2). Se oikeuttaa kesken toisen kierroksen sijaan 12. 

Nooran avauskierros oli virheetön, sillä kortti piti sisällään vain kaksi birdietä ja 16 paria. Komulainen on iltavuorossa torstain toisella kierroksella ja pääsee testailemaan kenttää keinovalossa. 

Ursula Wikström on tehnyt toisella kierroksella kovaa nousua. Unski on kierrostaan kaksi alle parin pelattuaan 16 reikää. Kokonaistulos -1 oikeuttaa sijaan 13. 

Kisan kärjessä menee saksalainen Esther Henseleit tuloksessa -11. Toisena on Marokon mestari Nuria Iturrios kahden lyönnin päässä. Molemmat pelaajat kärkikaksikossa ovat toista kierrostaan loppuvaiheilla. 

GoGolf suosittelee