Hyppää pääsisältöön

Play63 - Suomen laajin pelioikeus

850,00 €

Myynnissä Suomen laajin pelioikeus!

Yhdellä pelioikeudella pelaat kolmea kenttää. Espoon Golfseura, Kurk Golf ja Gumböle Golf yhdistivät voimansa ja loivat golfareille uudenlaisen kokonaisuuden.

Tarkempi tuotekuvaus

Nyt pelaat monipuolisesti ja laadukkaasti!

Yhdellä pelioikeudella pelaat rajoittamattomasti kolmea kenttää:

  • Espoon Golfseura
  • Kurk Golf
  • Gumböle Golf

Uusi Suomen laajin 63 reiän pelioikeus tarjoaa pelaajille vaihtelua, sillä kolme kenttää poikkeavat mukavalla tavalla toisistaan. Espoon Golf tunnetaan kilpapelaajien arvostamana kenttänä, jossa on pelattu useana vuonna Challenge Tourin kilpailua. Gumböle Golfin on kuuluisa nopeista kierroksistaan ja uudistunut Kurk Golfin Country Clubilla pelaat 27-reikäisellä kentällä rennossa ilmapiirissä GoGolf-hengessä.

Kolmen kentän pelipaketti sopii erinomaisesti esimerkiksi Länsi-Helsingissä, Espoossa tai Kirkkonummella asuville. Espoo Golf ja Gumböle Golf sijaitsevat toistensa naapurissa lähellä Kehä III. Kurk Golfiin on kentiltä matkaa vain noin 20 minuuttia.

Pelaat siis yhteensä 63-reikäistä kokonaisuutta. Kentät sijaitsevat parinkymmenen minuutin päässä toisistaan ja muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Pelioikeus on rajoittamaton kaikilla kentillä. Peliaikojen varauksissa noudatetaan kentillä eri varausaikoja. Kurk Golfissa tiiajan voi varata samoin ehdoin kuin muutkin kausikorttilaiset, Gumbölessä ja Espoon Golfseurassa ajanvaraus viisi päivää etukäteen.

Lisääthän ostaessasi Lisätiedot-kenttään syntymäaikasi, kotiseurasi, tasoituksesi sekä sähköpostiosoitteesi.