Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Golfkeskus lähellä huippua

Tahkon lomakeskus on kuin luotu rentoon vapaa-ajanviettoon. Majoitusta löytyy aivan kenttien vierestä.

Tahkolla on kolme kenttää, joista jokainen tarjoaa erilaisen pelikokemuksen. Ympärivuotisen lomakeskuksen ytimessä sijaitseva Old Course tunnetaan Syvärinjärven rantaa pitkin kulkevista rei’stään ja upeista järvimaisemista.

Viiden kilometrin päässä keskustasta sijaitseva New Course jakautui viime kaudeksi kahtia. Yhdeksän reiän kentät ovat nyt Lake ja Forest Course. Väylät kaartelevat vaihtelevassa maastossa alueelle rakennettujen vesiesteiden ja metsän reunoilla, kuten uusista nimistä voi päätellä. Takatiiltä Lake ja Forest tarjoavat haasteita kilpapelaajille myös pituuden puolesta.

Tahkon vetovoimaa lisäävät monipuoliset oheispalvelut. Majoitusta löytyy joka lähtöön ja viikon lomalla voi halutessaan käydä joka ilta syömässä eri paikassa. Golfmatkailijoiden suosikkikohde sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Ravintolasuositus

Old Coursen yhteydessä toimiva Ravintola Wanha Klubi sijaitsee upealla paikalla golfkentän 1. ja 9. teen vieressä ja palvelee golfkansan lisäksi muita alueen matkailijoita läheltä ja kaukaa.

Tiesitkö, että…

...kesäsesonki ulottuu juhannuksesta koulujen alkuun. Sesonkiaikana neljän hengen ryhmän kannattaa varmuuden vuoksi varata tiiausaika hyvissä ajoin.

 

“Täällä vaan on kaikki niin lähellä.” – toimitusjohtaja Jukka Ilva 

Kentän palvelut

Golfauto
Kärryt
Majoitus
Neuvottelutilat
Pro Shop
Ravintola

Harjoitusalueet

Bunkkerialue
Chippausalue
Puttausalue
Range-alue
Phone
Osoite
Klubitie 12
73310 Tahkovuori
Suomi