Hyppää pääsisältöön
Muun muassa tahkolaisille kuuluu GoGolf-jäsenyys

Nämä seurat tarjoavat GoGolf -jäsenyyden kaudelle 2018

Kausi 2018 on ovella. Myös GoGolfin yhteistyökentät alkavat vahvistumaan alkavalle vuodelle. Jotta päällekäisiltä ostoksilta vältyttäisiin mahdollisimman paljon, julkaisemme listan, jossa olevat kentät tarjoavat jäsenilleen GoGolf -jäsenyyden.

GoGolf-jäsenyys kuuluu suurimpien yhteistyökenttiemme jäsenyyksien hintaan. Uusia kenttiä saattaa vielä liittyä kevään aikana mukaan GoGolfin kumppaniksi tarjoten jäsenyyden myös pelaajilleen. Toistaiseksi listalta löytyy parikymmentä kotimaista kenttää. 

Edullisimmin jäsenyyden yhteyteen saa seurajäsenyyden Himos Golfista. Hintaan 59 euroa olet niin Himos Golfin kuin GoGolfin jäsen. Jokainen tarjous on luonnollisesti houkutteleva - kalleinkin jäsenyys yhdeistettynä GoGolfin jäsenyyteen ja lehden vuosikertaan maksaa vain 129 euroa (Linna Golf). 

Osalla kentistä on diili, joka pitää GoGolfin kevennetyn jäsenyyden. Muutamalla kentällä jäsenyyteen kuuluu yksi kappale lehtiä - loput voi vapaavalintaisesti ostaa erikoishintaan 15 euroa (kolme kappaletta). 

Katso koko lista GoGolfin yhteistyöseuroista, jotka tarjoavat jäsenyyden omille pelaajilleen.

Jos olet jo ostanut GoGolf-jäsenyyden, mutta tulet saamaan sen myös seuraltasi, voit lahjoittaa ostamasi jäsenyyden eteenpäin ottamalla meihin yhteyttä.

GoGolf -jäsenkentät

GoGolf suosittelee