Hyppää pääsisältöön
Nikke Tyry

"Mitä mailoja sulla on bägissä Mikko Korhonen?"

Whats in the bag suomalaisittain: Mitäs siellä bägissä oikein on? Mikko Korhonen käveli vastaan Planmeca Golf Areenalla ja kertoi bäginsä sisällön.

Mikko Korhonen ei kuulu välinefriikkien joukkoon. Täksi vuodeksi bägiin löysi kuitenkin uusi draiveri, Callawayn Roque, jolla avauksiin saatiin 15 metriä lisämittaa. Vanhin työväline on putteri, joka on palvellut jo yli kymmenen vuotta. 

Korhosella ei ole diiliä minkään mailamerkin kanssa. Tai kuten hän asian itse ilmaisee: "Mulla on sellainen diili, että ne antavat mulle mailoja ilmaiseksi ja mä pelaan niillä." 

Helsinkiläinen ei ole kovin vaikea asiakas kiertueen mailavalmistajille. Hän ei edes tunnu tietävän ihan tarkalleen mitä kaikkia ominaisuuksia mailoista löytyy, vaan pelaa sillä mikä tuntuu hyvältä. Yksi mikä on tuntunut jo pitkään hyvältä on legendaarinen YES -merkkinen putteri mallia Tiffany. 

"Se taisi tulla bägiin noin vuonna 2006. Ei ole sen jälkeen vaihtunut, enkä näe mitään syytä vaihtaa", Korhonen perustelee. 

Bägistä löytyy kaikkiaan kolmea eri mailamerkkiä. Callawayn draiveri ja puu 3, Titleistin hybridi, raudat ja wedget, sekä YES:in putteri. Bägi on yhteistyökumppani Timberwisen logoilla varustettu. Kengät ja hanskat tulevat Footjoylta. Kenties tärkein osanen pelikokemusta on kuitenkin bokserit, jotka ovat Korhosen sponsorin The Other Danish Guyn mallistoa. 

Raudoissa Korhosella on Project X:n 6.0 varret. Puumailoissa ja hybrideissä varsina on Aldilaa X-jäykkyydellä. Wedgeissa on Nipponin wedgeihin tehdyt erikoisvarret. 

"Kai niillä jollain kovaa lyövillä pelaajilla on vähän tiukemmat varret raudoissa. Kai tuo 6.0 on sen verran tiukka, ettei sitä vielä regulariksi tarvitse haukkua. Puumailoissahan mulla on ihan X-stiffia jo varsina", Korhonen heittää itseironisesti. 

Whats in the bag: 

Draiveri: Callaway Roque 10.5 astetta, varsi Aldila NV 65 Tour X

Puu 3: Callaway Epic 15 astetta, varsi Aldila NV 85 Tour X

Hybridi: Titleist H2 19 astetta 

Raudat: Titleist Forged CB 3-9, varsi Project X 6.0

Wedget: Titleist Vokey Design SM7 46, 54, 58 astetta. Varsi Nippon.

Putteri: Yes Tiffany, 34 tuumaa.

Bägi.jpg

Mikko Korhosen bägin sisältöä
Mikko Korhosen bägin sisältöä
Nikke Tyry

 

GoGolf suosittelee