Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Minea Blomqvist-Kakolla on monta roolia Golfmessuilla
Getty Images

Minni Blomqvist-Kakko opettaa ja innostaa Golfmessuilla - "Palaan kisakentille elokuussa"

Suomen menestynein naisgolfari vietti syntymäpäiviään siivoten sekä kokoustaen Minni & Roope Golf Schoolin avainhenkilöiden kanssa.

Minea Blomqvist-Kakon päähuomio on viimeiset kuukaudet kohdistunut syyskuussa syntyneen Kaapo-pojan hoitoon, perheen vastikään tapahtuneeseen muuttoon ja toimintansa viime vuoden lopulla aloittaneen Minni & Roope Golf Schoolin kehittämiseen.

"On tässä kiireitä riittänyt. Oma treeni on jäänyt taka-alalle. Golf Schoolin ensimmäisen kesäkauden suunnittelu on loppusuoralla. Pickalassa laitetaan paikkoja kuntoon, ulkokausi käynnistyy jo muutaman viikon kuluttua. Päivät venyvät pitkiksi, minulla on Pickalassa pian ohjelmassa mm. golfstudion seinien maalausta. Se työn määrä joka tämän junan liikkeelle saattamiseen tehdään, on yllättänyt minut", Blomqvist kuvailee arkeaan.

34 vuotta tiistaina täyttänyt Minni pyhitti osan työpäivästään muuton jälkeiseen siivoukseen yhdessä äitinsä kanssa.

"Illalla otetaan vähän rennommin, Golf Schoolissa markkinoinnista vastaava Peter "Patu" Erofejeff tulee iltapalalle ja kokoustamaan."

Golfmessuilla tarjolla opetusta sekä lähipelikisaa

Viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin pidettävillä golfmessuilla Minea Blomqvist-Kakko sekä Golf Schoolin opettajat Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen ahertavat Messukeskuksessa opettaen, innostaen sekä markkinoiden lajia ja Pickalan palveluita.

"Meillä on todella hyvä tiimi kasassa. Rakkaus golfiin yhdistää ja uskon tämän sekä palveluasenteen kanssa välittyvän jokapäiväisessä tekemisessä", Minni painottaa useaan otteeseen.

tiimikuva sponssit.JPG

Roope Kakolla, MInea Blomqvist-Kakolla, Tommi Laitolla ja Tuomas Tuovisella on yhteensä reilusti yli sadan vuoden kokemus golfista.
Roope Kakolla, MInea Blomqvist-Kakolla, Tommi Laitolla ja Tuomas Tuovisella on yhteensä reilusti yli sadan vuoden kokemus golfista.
mr golfschool

Messuilla Minni järjestää haasteotteluita junioreille ja toimii oppilaana Tommi Laiton lähipeliopetuksissa. Hän käy perjantai-, lauantai- ja sunnuntaiaamuna lyömässä Foresightin osastolla lyöntimonitoriin 78 metrin lyönnin. Joka päivä arvotaan kaikkien Minniä lähemmäksi lyöneiden junioreiden kesken palkkinnoksi unohtumaton golfpäivä Pickalassa Minnin seurassa. 

"Luvassa on treeniä, hyvää ruokaa ja pelit päälle", Minni mainostaa.

Lisäksi hän on perjantaina kello 16.30 mukana Golfmessujen päälavalla järjestettävässä paneelissa, jossa aiheena on golfin nykytila ja tulevaisuuden mahdollisuudet liikuntamuotona ja harrastuksena.

Muut osallistujat ovat Nokia River Golfin toimitusjohtaja Kimmo Sirainen, Golfliiton tietopalveluiden asiantuntija Aarni Nordqvist sekä taloustieteilijä, kauppatieteiden tohtori Mika Pantzar.

"Kotimaisessa golfissa on tapahtunut paljon hyviä asioita viimeisten vuosien aikana. Silti meillä on mahdollisuus ja velvollisuuskin rakentaa lajista ja siihen liittyvistä palveluista entistä kiinnostavampi etenkin perheille ja junioreille", Minni arvioi.

Perjantain paneelia voi seurata livenä myös GoGolfin Facebook-sivuilta.

Huippu-ura vaatii täydellistä paneutumista

Minea Blomqvist-Kakko on ilmoittanut osallistuvansa seuraavan kerran ET:n kilpailuun elokuussa Tsekissä.

"Sen olen päättänyt, että en puolivaloilla lähde maalailemaan mitään isoja tavoitteita olympialaisiin tai voittoihin. Perhe, golfkoulu ja Roopen peliuran tukeminen menevät kirkkaasti omien unelmieni edelle. Aikaa harjoitteluun on niukalti. Palkitsevaa tässä tilanteessa on se, että saan tehdä golfin ja etenkin juniorien eteen työtä joka tuntuu kutsumukselta ja luonnolliselta jatkeelta omalle peliuralle", Minea Blomqvist-Kakko muotoilee vastauksensa kysymykseen kilpailuihin liittyvistä tavoitteistaan.

 

Minea Blomqvist-Kakko golfmessuilla

Perjantai

Klo 16.30 Paneelikeskustelu: Uudet pelaamisen mallit -miten golfia pelataan tulevaisuudessa?

Lauantai

Klo 11, 13 ja 15 Minea Blomqvist-Kakon lähipeliopetusta GoGolfin osastolla. 

Klo 16.45 Minea Blomqvist-Kakon haastattelu junnugolfista päälavalla.

Sunnuntai

Klo 11, 13 ja 15 Minea Blomqvist-Kakon lähipeliopetusta GoGolfin osastolla. 

Golfmessut Helsingin Messukeskuksessa pe 15.3. – la 17.3. Osta GoGolfin jäsenyys ja saat kaupan päälle lipun messuille.

 

 

GoGolf suosittelee