Mikko Korhosen unelma majorista elää – Pulkkanen jatkaa voittotaistoa Kiinassa

Mikko Korhonen on kolme lyöntiä kisaa johtavaa Benjamin Hebertia jäljessä

Suomalaisten vahvimmat lenkit jatkoivat siitä mihin avauspäivänä jäivät Kiinassa. Mikko Korhonen on pelannut toisen kierroksensa maaliin tuloksella 69 (-3).

Mikko Korhonen pääsi toiseen kierrokseensa avauskierroksen 68 (-4) tuloksesta. Takaysiltä lähtenyt Korhonen oli vielä ensimmäisen ysin jälkeen par-tuloksessa tehtyään yhden birdien ja yhden bogin. Kentän etuysi oli jälleen kuitenkin Korhoselle suotuisa.

Korhonen teki kolmen birdien suoran tänään väylille 5-7 ja sai parannettua päivän tuloksensa -3:een. Yhteistuloksella -7 Korhonen jakaa sijaa 11. Kahden päivän aikana Korhosen kortissa on vain kaksi bogia ja yhdeksän birdietä.

Mikolla on panoksena tällä viikolla myös paikka kahden viikon päästä pelattavaan PGA Championshipiin. Tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 121 oleva Korhonen tarvitsee lähes 20 sijan nousun listalla, jotta paikka New Yorkissa pelattavaan kisaan aukeaa. Se vaatii käytännössä sijoittumista kolmen parhaan joukkoon.

Parhaana suomalaisena jatkaa kuitenkin Tapio Pulkkanen. Uransa ensimmäistä European Tourin voittoa tavoitteleva Pulkkanen on toista kierrostaan kolme alle parin ja yhteistuloksessa -10 toisella sijalla. Kisaa johtaa Kiinan Ashun Wu kokonaistuloksellaan -13.

Pulkkasella on matkaa maaliin toisella kierroksella vielä neljä reikää. Tapsan tilanteesta tarkemmin kierroksen päätyttyä.

Myös Kalle Samoojan osalta kisa tulee jatkumaan viikonloppuna. Samoojan sijoitus kisassa on 56:s kun toinen kierros on loppuvaiheilla.