Mikko Korhonen mukana ensimmäistä kertaa Wentworthin klassikkokilpailussa

Mikkonen Korhonen hakee menestystä Englannin Wentworthista

Mikko Korhosen pelit jatkuvat huomenna alkavassa kivenkovassa BMW PGA Championshipissa. Englannin Wentworthissa pelattavassa kilpailussa Korhonen pyrkii jatkamaan siitä, mihin viime viikolla Sisiliassa jäi.

Rahakkaassa, reilun kuuden miljoonan euron kilpailussa on kova kattaus maailman huippupelaajia. Muun muassa Rion olympialaisista tuttu finaalikaksikko Henrik Stenson sekä Justin Rose ovat Wentworthin isoimmat nimet.

Mikko Korhosen viimeviikkoinen peliesitys oli hyvä. Sisiliassa pelatussa Rocco Forte Openissa Korhonen pelasi tutun tasaisesti ja kolmatta päivää lukuunottamatta (73 lyöntiä) erittäin vahvasti. Korhosen neljän kierroksen yhteistulos oli lopulta kahdeksan alle parin ja sijoitus hieno jaettu 11. Wentworthin BMW Championshipiin mies lähtee nyt ensimmäistä kertaa urallaan.

”Aamulla pelattiin ison Mikon (IIonen) kanssa harjoituskierros. Kenttä on vaikea. Griineihin en päässyt vielä oikein sisälle ja ruohopinnat ovat muutenkin haastavat. Ei oikein istu silmään tämä kenttä”, Korhonen analysoi kenttää.

”Paikat olivat vähän jumissa vielä, mutta katsotaan mitä saadaan itse kisassa aikaan”, hän jatkaa.

Kymmenen pelaamansa kilpailun jälkeen kiertueen rahalistalla sijalle 52 (noin 221 600 euroa) majaileva Korhonen kuuluu kisan avauspäivänä iltapäivälähtijöihin. Korhonen starttaa kisaan 17.20 Suomen aikaan.

Kisan toisen suomalaisen, Mikko Ilosen lähtöaika kilpailuun on kotimaiseen aikaan 12.30.