Mikko Korhonen lopetti kautensa eagleen ja viikon parhaaseen kierrokseen

Mikko Korhonen pelasi jälleen vahvan kauden European Tourilla

Mikko Korhonen päätti kautensa loistavaan viikonloppuun Jumeirah Golf Estatesin kentältä. Korhonen teki pientä nousua myös sunnuntaina päätyen niukasti keskikastin heikommalle puolelle ET:n finaalissa maailmantähtien keskellä.

Mikko Korhonen päätti kautensa 68 (-4) lyönnin kierrokseen ja erityisesti eagleen viimeisellä reiällä European Tourin finaalikisassa. Se nosti Korhosen toistaiseksi kisassa 30 parhaan joukkoon, mutta sijoitus tullee tippumaan tyynenä päivänä muutaman pykälän päivän mittaan.

Niin tai näin, kausi 2019 päättyi Korhosen osalta komeaan kierrokseen ja vahvaan viikonloppuun. Tuloksen 72-76-70-68 nostivat Mikon kokonaistuloksen -2:een, jolla hän tulee kuittaamaan hyvät joulubonukset European Tourilta. Shekki saattaa hyvin olla jopa kuusinumeroinen todella rahakkaassa kisassa, jossa mukana oli vain 50 pelaajaa.

Viimeinen kierros koostui Korhosen osalta kolmesta birdiestä, yhdestä bogista ja viimeisen reiän eaglesta. Hän tulee jäämään Race to Dubai -listalla todennäköisesti samaan sijoitukseen, joka oli kisaan lähdettäessä. Sija ennustaa tällä hetkellä olevan 48.

Kauden kohokohdaksi jäi uran suurin voitto Kiinasta, mutta Korhosta piinasi epätavallinen epätasaisuus ja heikot viikonloppukierrokset. Jatkoonpääsyprosentti oli jälleen taattua Korhosta, mutta vuonna 2020 terävyys viikonloppuihin on varmasti yksi tärkeimmistä teemoista.

Kilpailun viimeinen kierros on käynnissä ja se on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla