Hyppää pääsisältöön
Brandel Chambleella ja Phil Mickelsonilla on ollut erimielisyytensä.
Getty Images

Mickelson antoi kohukommentaattorin kuulla kunniansa: "Hän on rakentanut uransa muita mustamaalaamalla"

Phil Mickelson ei peitellyt mielipidettään Brandel Chambleestä Golf.comin haastattelussa.

Televisiokommentaattori Brandel Chamblee nousee aika ajoin otsikoihin suorapuheisuudensa takia. Entinen pelaaja on myös aktiivinen Twitterissä, jossa hän on käynyt kipakoita väittelyjä kiertuepelaajien kanssa.

Golf.com kyseli Phil Mickelsonilta mielipidettä Chambleestä. Miehillä on ollut vuosien varrella omat kinansa.

"Emme ole samaa mieltä oikeastaan mistään asiasta", Mickelson kertoi 

The Openiin valmistautuva vasurin mielestä Chambleen asiantuntemus ei ole rakentavaa sorttia.

"Tykkään ihmisistä, jotka haluavat kehittää peliä. Mielestäni olemme kaikki kehittämässä golfia yhdessä ja kasvattamassa lajia. Haluamme kaikki tehdä siitä paremman. Minusta kuitenkin tuntuu, että hän on rakentanut kommentointiuransa sen varaan, että hän vähättelee muita ihmisiä, enkä oikein välitä sellaisesta", Mickelson muistutti.

Chamblee on aiemmin kritisoinut Mickelsonia voimakkaasti. Esimerkiksi vuoden 2014 Ryder Cupin aikaan Chamblee väitti, että Yhdysvallat häviää toistuvasti Euroopalle juuri Mickelsonin takia. Tuolloin Mickelson esitti vakavia syytöksiä joukkueen kapteenia Tom Watsonia kohtaan, ja Chamblee kuvaili sitä lähetyksessä yhden miehen kapinaksi.

Seuraavana vuonna Chamblee puolestaan sanoi, että Mickelsonia ei pitäisi koskaan valita joukkueen kapteeniksi, koska hän ei arvosta tapahtumaa riittävästi.

Mickelson ei ole ainoa kiertuepelaaja, joka on ottanut yhteen julkisuudessa Chambleen kanssa. Billy Horschel on kuvaillut häntä rangekummitukseksi ja Rory McIlroy kävi väittelyä hänen kanssaan taannoin loukkaantumiseen johtaneista svingiongelmistaan.

Mickelsonin haastattelu oli osa laajempaa haastattelua, joka ilmestyy elokuun Golf Magazinessa.

GoGolf suosittelee