Hyppää pääsisältöön

Matkamessutarjous: Varaslähtö kauteen 2018 Thracian Cliffsissa?

Golfreseptin osastolla Matkamessuilla on tavattavissa edustaja myös suureen suosioon nousseesta Tharician Cliffsista. Reseptin matkat Bulgariaan ovat messujen ajan erikoistarjouksessa!

Thracian Cliffs sijaitsee Mustanmeren rannikolla Bulgariassa. Kuten nimikin kertoo, ovat kentän maisemat jyrkänteineen henkeäsalpaavat. Gary Playerin suunnittelema kenttä on monien arvioiden mukaan yksi Euroopan mieleenpainuvimmista. 

Alueesta tekee entistä mielenkiintoisemman Norwegianin tuore lentoreitti Helsingistä Varnaan. Varnasta on vain tunnin ajomatka itse kohteeseen, joka nopeuttaa matkantekoa aiempaan reititykseen muutaman tunnin. 

Golfresepti järjestää matkoja alueelle huhtikuun 7.päivästä lähtien. Viikon pakettiin kuuluu viisi kierrosta golfia, viiden tähden majoitus ja viisi päivällistä huippuedulliseen hintaan. 

Koko paketti lähtee messudiilinä hintaan 1185 euroa! Käy ostamassa itsellesi kevään matka Golfreseptin sivuilta. Lisää matkakuumetta voi käydä fiilistelemässä Golfreseptin messuosastolta Matkamessuilla, jossa kentän edustaja ja Golfreseptin henkilökunta kertoo mielellään lisää.

Matkan perustiedot: 

- 7 päivää

- 5x green fee 

KENTÄT

Thracian Cliffs, 3 kierrosta

Black Sea Rama, 1 kierros

Light house golf, 1 kierros

- 5x päivällinen

- Hotelli Thracian Cliffs Golf & Beach Resort*****

Check in

 

 

GoGolf suosittelee