Hyppää pääsisältöön
Kreetalla on yksi huippuluokan golfkenttä
Golfresepti

Matkamessutarjous: Kreeta on golfkohteena eksoottinen

Huhtikuu on golfmatkaillun kulta-aikaa. Kotimaassa odotellaan vielä kauden alkua, mutta Etelä-Euroopassa eletään kelien puolesta täydellistä aikaa. Golfreseptin kevätmatka Crete Golfiin saattaa olla oikea resepti onnistuneen reissun saavuttamiselle!

Olisko hetki aikaa puhua Kreetasta? Kreikan saariston legenda tarjoaa maailman maukkaimmat fetasalaatit ja makunystyröiden lisäksi myös iho nauttii meri-ilmastosta ja lämmöstä. Kaunis maisema täydentyy lempeällä tuulenvireellä ja pehmeä hiekka varpaiden alla saa hymyn ulottumaan korviin saakka. Olisiko aika varata kevään golfmatka Kreetalle? Kyllä, Kreetalla voi pelata myös golfia!

Crete Golf on kaunis 18-reikäinen kenttä jolta avautuvat näkymät Lasithi-vuoristoon sekä Kreetan upeaan luontoon. Klubi sijaitsee Hersonissoksessa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Heraklion lentokentältä. Golfarit viihtyvät tällä täysin uudistetulla kentällä vuoden jokaisena päivänä, sillä talvet ovat leutoja ja kesäisin golfreita hellii miellyttävä meri-ilma.

Klubitalolla vierailija voi nauttia ruokia ja juomia klubitalon ravintolassa tai ulkoterassilla täysin uudistetussa Veranda Barissa. Hotellissa on 25 tilavaa merinäköalahuonetta omalla kylpyhuoneella. Huoneissa parvekkeet sekä Wi-Fi asiakkaiden käytössä. Hotellissa kuntokeskus sekä uima-allas.

Kreeta tarjoaa lomailijoille kauniiden rantojen lisäksi paljon paikallisia makuja sillä ruokakulttuurissa hyödynnetään paljon saaren omia antimia kuten hedelmiä, kasviksia ja kalaa. Kreetalaisen keittiön helmiä ovat esimerkiksi erilaiset alkupalat eli Mezet, kakaviakalakeitto ja barbóunia eli punamullo.

Matkamessutarjouksena huhtikuun 22.päivä alkava reissu maksaa 1695 euroa.

Matkaan sisältyy:

Finnairin suorat lennot sis. yhden ruumaan kirjattavan matkatavaran ja käsimatkatavaran

Majoitus Hotel Crete Golf ***** kahden hengen Suitessa

Puolihoito (aamiainen ja päivällinen)

4 x green fee Crete Golf Club sis. työntökärryt

Lentokenttäkuljetukset (20min.)

Ilkka Rokalan matkanjohtajan palvelut

Check in

GoGolf suosittelee