Matilda Castrénilla lyönti liikaa Floridassa – Tour Championship seuraava tavoite

Matilda Castrénin kausi päättyi karsiutumiseen Floridan kilpailusa

Matilda Castrénin komea menestysten sarja katkesi kahden tuplabogin myötä. Tulokkaan kausi päättyy 17.-20. joulukuuta Floridan Naplesissa pelattavaan kisaan.

Matilda Castrén ei saanut Pelican Golf Clubin kenttään toisena päivänä torstaita parempaa otetta. Kierros lähti toisen reiän tuplabogeyn myötä väärään suuntaan. Avauskierroksen bogimäärää (5) hän kykeni pienentämään kahteen. Ainoat kaksi birkkua syntyivät par-viitosilla. Ongelmiksi muodostuivat kaksi tuplabogeyta, joista jälkimmäinen,  16:lla oli todella kylmä suihku.

Se sysäsi ”Madden” kierroksen päätteeksi tulokseen 74,+4.  Kahden kierroksen yhteistulos +6 pudotti  hänet 70:n parhaan ja jatkoonpääsijän joukosta.

Idylllisessä Belleairin pikkukaupungissa pelattavassa  kilpailussa kärkeen nousi 14 lyöntiä paremmalla tuloksella Korean Sei Young Kim (-8)

Kauden kahdeksassa aiemmassa LPGA Tourin kisassaan Matilda Castrén oli päässyt jatkoon kuudessa viimeisessä.

Symetra Tourilla hän voitti lokakuussa ensimmäistä kertaa urallaan, yltäen myös kertaalleen yhdeksänneksi ja 11:ksi.

Castrénin kausi päättyy joulukuun toisella puolella pelattavaan Tour Championshipiin, jossa voittajan osuus palkintopotista on 1,5 miljoonaa taalaa.

Viaplay ja V Sport Golf näyttävät Pelican Women´s Championshipista suoria lähetyksiä myös lauantaina sekä sunnuntaina.