Matilda Castrénilla kauden paras kierros Hawaijilla

Matilda Castrén on niukasti cut-rajan oikealla puolella Hawaijilla

Matilda Castrén (71,-1) on sijaluvulla 65. LPGA Tourin Lotte Championshipissa. Eroa kärkeen on seitsemän lyöntiä.

Matilda Castrén jäi avauspäivänä seitsemän lyönnin päähän kisaa johtavista USA:n Brittany Altomoresta  (-8)ja Filippiinien Yaka Sasosta (-8).
Suomalaisen kortissa oli yksi bogey ja kaksi birdietä joilla irtosi jaettu sijaluku 65.

Meneillään oleva kilpalu on Castrénille vasta kauden kolmas. Hän karsiutui sekä Symetra Tourin ensimmäisessä kisassan, kuten myös LPGA Tourin San Diegon kisassa.

Keskiviikon tulos oli kuitenkin kauden paras, San Diegon kisassa nimen perässsä olivat luvut 76-75, myös Symetra Tourin kisassa, sekä edelliskauden viimeisesssä LPGA Tourin kilpailussa kierrostulokset livahtivat yli parin.

Edelliskaudella Matilda Castrén sijoittui toisena suomalaisena kymmenen joukkoon (8.) yksittäisessä LPGA Tourin kisassa.