Matilda Castrénilla vahvat tilastot LPGA Tourilla

Matilda Castrén edusti amatöörinä Manner-Eurooppaa kesällä 2017 ottelusa Iso-Britanniaa ja Irlanntia vastaan

Matilda Castren mittautti sunnuntaina tasoaan pelaamalla samassa ryhmässsä maailmanlista kolmosen Danielle Kangin kanssa. Tuloslistalla Castrén oli lopulta 35:s

Matilda Castrén on löytänyt hyvän tuloskunnon LPGA Tourilla. Viikonloppuna hän  ahkeroi Portlandissa  täydet kolme kierrosta tuloksin 73-69-70,-4.

Kilpailun voittaja Georgia Hall oli  kahdeksan lyöntiä parempi. Sunnnuntaisen pelikaverinsa Danielle Kangin kanssa  Castrén aloitti tasatahtiin kovan kirin, molemmat olivat jo kuuden reiän jälkeen kolme alle.

Kahdesti tällä kaudella voittanut Kang karkasi suomalaiselta toisella puoliskolla saaden tuloksekseeen 65,-7. Castrénin tulos 70,-2 nosti häntä seitsemän sijaa 35:ksi.

Tilastot kertovat positiivisia asioista tulokkaan esityksistä:

-Kolmessa viimeisessä LPGA Tourin kisassa sijaluvut ovat olleet 25:s , 28:s ja 35.s. Keskiarvo on mainio, 29:s.

-Kolmen viiimeisen kisan kierroskeskiarvo on erinoamaista parempi, 69,50

-Palkintorahaa hän on näissä tapahtumissa ansainnnut yli  38 000 taalaa, keskiarvoksi kisaviikkoa kohden tulee noin 12 700.

-LPGA Tourin pistelistalla tuorein sijoitus on 84:s

-Maailmanlistalla Castrén on kivunnut kalenterivuoden aikana  noin 600 sijaa. Vuodenvaihteessa hän oli 1102:s, ennen viikonlopun kisan tuomia pisteitä 524:s.