Hyppää pääsisältöön
Santiago Luna pelaa vahvaa turnausta Hämeenlinnassa.
Getty Images

Luna kärjessä päätöspäivään

Seniorit ovat kovassa vedossa Linna Golfissa. Kärkeen nousi espanjalainen Santiago Luna.

European Tour Properties Senior Classic -kisassa vaihtui johto torstaina. Espanjan Santiago Luna onnistui parantamaan tulostaan lyönnillä. Lunan johto tulos on -9 (68-67).

Toiseksi putosi Yhdysvaltain Tim Thelen, jolla ei ole kiertuepelaajaan taustaa. Thelen työskenteli 22 vuotta opettavana ammattilaisena, ennen kuin ryhtyi pelaavaksi ammattilaiseksi täytettyään 50 vuotta ja liittyi Senior Tourille.

Thelen joutui tänään tinkimään tuloksestaan kaksi lyöntiä ja on lyönnin kärkimiestä perässä tuloksella -8 (67-69). Kaksikko muodostaa huomenna kärkiryhmän.

Kisan kolmatta sijaa pitävät hallussaan Espanjan Miguel Angel Martin ja Belgian Andre Bossert. He ovat ainoastaan kaksi lyöntiä kärkimiestä perässä. Myöskään kuusi alle tuloksessa olevia Peter Fowleria ja Clark Dennisiä ei voi ottaa pois laskuista voittotaistelusta.

Suomalaisista Mika Piltz onnistui nousemaan joitaikin sijoja. Hän paransi tulostaan kolmella lyönnillä tänään. Hän on tuloksessa +5 (76-73). Kärkikymmenikköön on kahdeksan lyöntiä matkaan. Myös Juha Kiviharju onnistui torstaina. Hän petrasi tulostaan kahdeksalla lyönnillä: 84-76.

Kisan päätöskierros käynnistyy perjantaina kahdeksalta aamulla. Kärkiryhmä starttaa kierrokselleen pari tuntia myöhemmin.

Kesäkuussa kaikki ovat gogolfareita. Kokeile ostaa tarjouksiamme tai maksa kisamaksu kiertueillemme jäsenhintaan osoitteessa gogolf.fi/shop

GoGolf suosittelee