Hyppää pääsisältöön
Oliver Lindellin caddiena kiinassa toimii Harri Marjala

Lindell taisteli urhoollisesti, neljä lyöntiä kärkeä perässä

Oliver Lindellin tärkeä kahden kisan rupeama Kiinassa käynnistyi tuloksella 70 (-2). Porvoolainen sai taistella iltapäivän kovia tuulia vastaan, kun parhaat tulokset kisassa tehtiin aamupäivällä.

Oliver Lindellin aloitus tyydytti 19-vuotiasta. Vaikka Lindellin tyylin mukaisesti kierrokseen mahtui paljon epäonnistumisia, piti kierroksen hyvä lopetus huolta vahvasta tuloksesta. Tulos 70 (-2) kuului selkeästi iltapäivän parempaan puoliskoon ja oikeuttaa avauskierroksen loppuvaiheilla sijaan T24.

Ongelmia tuotti muutama heikko drive ja ohi menneet putit.

"Löin pari tosi nopeaa draivia vasemmalle. Niistä selvittiin, mutta se vaikeutti par-vitosia, joissa olisi voinut muuten tehdä helposti tulosta. Tein vain yhden birdien neljällä par-vitosella ja sekin tuli wedgen kautta neljänneksi viimeisellä väylällä", Lindell kertasi.

Keli oli todella kuuma. Kova tuuli toi myös oman mausteensa.

"Otin uuden hanskan käteen kierroksella ja se toi tehoa loppuun. Gripit olivat ihan hiestä ja kosteudesta märät. Alussa yliluin putteja, vasta lopussa aloin saamaan parimetrisiä sisään."

Perjantaina Lindell pääsee kentälle aamupäivällä. Se tarkoittaa toivottavasti viileämpää keliä ja tyynempää tuulta.

"Toivottavasti kelit osuu kohdalleen. Kenttä on aika pitkä kun rulleja ei tule yhtään. Aamupäivällä on hyvä iskeä kova tulos tauluun, jolla luodaan hyvä asetelmat viikonloppuun."

Kärkeen nousi viimeisen reiän birdiellä Steven Brown tulokseen -6. Kisan toista sijaa jakaa kuusi pelaajaa tuloksella -5. Tapio Pulkkanen on kahden lyönnin päässä kärjestä tuloksellaan -4 jakaen kahdeksannen sijan.

 

 

 

GoGolf suosittelee