Hyppää pääsisältöön

Kenttäesittely

Suomen pohjoisin golfkenttä

Moni matkustaa supersuositulle Leville talvella ja keväällä hiihtämään, mutta harva tulee ajatelleeksi sitä kesäkohteena. Kesällä Levin pääsee kuitenkin kokemaan aivan uudella tavalla. Lapin yötön yö pidentää maisemien katseluaikaa, eivätkä kesäiset näkymät todellakaan jää talvimaisemien varjoon. Levin Gondoli-näköalahissin kyydissä pääsee kokemaan Pallaksen, Aakenuksen, Oloksen ja Ylläksen tunturimaisemien lumon. Ne, joille pelkkä katselu ei riitä, voivat lähteä samoihin maisemiin patikoimaan, pyöräilemään, kalastamaan tai ratsastamaan. Levin-matkalle kannattaa pakata mukaan vähän kaikkea – jopa golfmailat. Leviltä löytyy nimittäin Suomen pohjoisin golfkenttä.

Levin upea 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee henkeäsalpaavissa luonnon muovaamissa tunturimaisemissa Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Upeat maisemat ja lappilainen ote tekevät golfaamisesta Levillä ikimuistoisen – ja tyynnyttävät tulisimmankin pelaajan.

Pohjoisessa luonto on iso osa kaikkea, niin myös golfia. Paikallissäännöt onkin hyvä opetella etukäteen – ihan siltä varalta, että poro sattuu haittaamaan esteetöntä svingiä. Kesällä, kun yö on yötön, Levillä on mahdollista pelata golfia kellon ympäri. Perinteisen golfin lisäksi Levillä voi pelata myös 18-väyläisillä frisbee- ja minigolfradoilla.

Kenelle sopii?

Kentän sisällä oleva Taalojärvi tuo lisähaastetta pelaamiseen pelitasoista huolimatta jokaiselle pelaajalle.

Missä sijaitsee?

Kenttä sijaitsee Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa.

Lue lisää