Hyppää pääsisältöön

Levi

Levi tarjoaa kesällä golfia jopa 24/7

Levi

Miksi Leville?

Monelle Levi on tuttu hiihtolomakohde, ja Levi onkin talvisin supersuosittu. Kesällä Levin pääsee kokemaan ihan uudella tavalla ja se tarjoaa vähintään yhtä upeita maisemia kun talvella. Levin 18 reikäinen golfkenttä sijaitsee Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa upeissa tunturimaisemissa. Lapin kesän valoisuus tekee golfista mahdollista lähes kellon ympäri, yötön yö on täällä kauneimmillaan. Kentältä voi bongata poroja ja muita eläimiä, 

Levi tarjoaa jokaiselle jotain

Levi tarjoaa golfin lisäksi paljon erilaista tekemistä ulkona, niin rauhallisia kuin vauhdikkaitakin akitiviteetteja. Issikkavaellus, melonta, suppailu, koskenlasku, kesäkelkkarata, alamäkipyöräily ja retki Jäämerelle ovat esimerkkejä Levin monipuolisista mahdollisuuksista.

Paras aika matkustaa 

Levin talvi on pitkä, joten lumikaudesta voi nauttia kauemmin kuin golfkaudesta. Golfarille paras aika matkustaa on Kesäkuun puolesta välistä syyskuuhun. Juhannus Levillä on upea. 

Golflomalle Leville?

Suomen lyhyestä kesästä pitää ottaa kaikki ilo irti ja mini-golfloma Levillä on täydellinen tapa nauttia golfista rentouttavassa ympäristössä. Majoitus Hotel Levi Panoramassa ja kolme kierrosta golfia läheisellä Levi Golf & Country Clubin kentällä. 

Matkaan sisältyy
- majoitus kahden hengen standard -huoneessa
- aamiaiset
- 3 kierrosta golfia
- päivittäisen hissilipun Levi Express Gondolihissiin, jolla pääsee kätevästi kulkemaan hotellin ja Levin keskustan väliä

Hinta 147 € / 3vrk

Lue lisää ja varaa tästä

Levin kohokohdat

Golfia kellon ympäri

Lapin kesä on kaunis ja ihmeellinen, valoisuuden ansiosta golfia voi pelata lähes 24/7

Kesän aktiviteetit

Lapin kesän uskomaton valoisuus ja luonto ovat elämys itsessään. Kesällä Levillä pääsee harrastamaan golfin lisäksi lähes kaikkia mahdollisia ulkoilulajeja. 

Hintataso

Golfpakettien hinta on edullisempi kuin Etelä-Suomessa

Hyvät yhteydet

Leville on helppo matkustaa junalla, autolla tai lentokoneella. 

Osallistu Destinations Tourille ja voita gf + majoituspaketti Leville

Spesiaalihinnat golfareille

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.