Hyppää pääsisältöön
Thorbjørn Olesen ei pääse vähään aikaan pelaamaan European Tourilla.
Getty Images

Lennolla häiriköineen Olesenin ET-panna jatkuu ainakin joulukuulle

Thorbjørn Olesenia ei nähdä vähään aikaan European Tourin kilpailuissa.

Tanskalainen golftähti Thorbjørn Olesen pelikielto European Tourilla jatkuu. European Tour asetti Olesenin pelikieltoon sen jälkeen, kun tämä oli häiriköinyt heinäkuun lopulla lennolla, joka oli matkalla Memphisistä Olesen kotikaupunkiin Lontooseen.

Olesenin tapausta käsiteltiin lyhyesti eilen Lontoossa pidetyssä istunnossa, mutta asiassa ei päästy vielä pitkälle, vaan asian käsittely jatkuu 13. joulukuuta pidettävässä istunnossa. Varsinainen istunto pidetään vasta toukokuussa, joten Olesenilla saattaa olla edessään pitkä pelikielto.

Golf Channelin mukaan European Tour tiedotti jatkavansa Olesenin pelikieltoa niin pitkään kuin tapaus on kesken, mutta ei ottanut sen tarkemmin kantaa siihen, jatkuuko panna joulukuun jälkeen, kun Olesenin puolustus pääsee esittämään vastineensa tapaukseen.

Olesenia syytetään seksuaalisesta häirinnästä ja pahoinpitelystä. Syytteen mukaan humalainen Olesen olisi suudellut kanssamatkustajan niskaa ja käsiä, jonka jälkeen hän olisi virtsannut lentokoneen käytävälle. Olesen on kiistänyt syytteet. 

Sun-lehden mukaan Olesenin asianajaja Paul Morris sanoi, että "Thorbjørn on antanut täyden avun poliisille tutkinnan aikana, mutta koska oikeusprosessi on kesken, hän ei voi valitettavasti kommentoida asiaa."

Viisinkertainen European Tour -voittaja pidätettiin, kun lentokone laskeutui maahan, mutta hänet vapautettiin myöhemmin tutkinnan ajaksi. Olesen oli myös mukana viime vuonna Euroopan voittoisassa Ryder Cup -joukkueessa.

GoGolf suosittelee