Lauri Ruuskalle uran paras sijoitus Challenge Tourilla

Lauri Ruuska esitti parastaan Challenge Tour -tasolla tällä viikolla Esbjergissä.

Lauri Ruuska menetti mahdollisuudet huippusijoitukseen toisella kierroksella, mutta onnistui kuitenkin ottamaan uransa parhaan sijoituksen Challenge Tourin kisassa.

Lauri Ruuska on sijoittunut 15:nneksi Tanskassa pelatussa Sydbank Esbjerg Challenge -kisassa. Kyseessä on 27-vuotiaan uran paras sijoitus haastajatasolla.

Ruuska onnistui kisassa hienosti toista kierrosta lukuunottamatta. Yhteistuloksellaan -4 (68-74-69-69) hän jäi kisan voittaneesta Norjan Espen Kofstadista seitsemän lyöntiä. Esbjerg Golfklubin par on 72.

Turnauksen voitto ratkesi vasta uusinnassa, jossa norjalainen päihitti ensimmäisellä uusintareiällä Skotlannin Ewen Fergusonin tehtyään birdien.

Kymmenen parhaan sakista Ruuska jäi lyönnillä. Kolmas sija karkasi neljän lyönnin päähän.

Muista cutin selvittäneistä suomalaisista Juuso Kahloksella oli vaihteeksi hyvä pelipäivä. Hän päätyi melkoisen vuoristoradan jälkeen yhteistulokseen +3 (73-67-78-69) ja jaetulle 48. sijalle.

Ilari Saulo sukelsi tuloksissa 15 sijaa 60:nneksi pelattuaan päätöskierroksen neljä yli parin ja päätyen yhteistulokseen +6 (69-75-72-75).