Lauri Ruuska paras suomalainen Luminessa – pelasi vahvan talvisarjan

Lauri Ruuska on vahvassa iskussa.

Lauri Ruuska pelasi tasaisen talvisarjan Nordic Leaguessa. Yksittäiseksi parhaaksi suoritukseksi suomalaisilla jäi Linus Väisäsen kakkossija edellisessä osakilpailussa.

Swedis Golf Tourin osakilpailuksi laskettu Lumine Lakes Open päättyi sunnuntaina. Kisan voittoon pelasi todella suvereenilla esityksellä ruotsalainen Fredrik Nilehn. Ruotsalainen nousi rankingin kärkeen voitettuaan kolmen kierroksen kilpailun komealla tuloksella -20. Hänen kierrostuloksensa olivat 66-63-65.

Kahdella kentällä pelattu kilpailu päättyi ruotsalaisen yhdeksän lyönnin voittoon. Hän siis jätti keskimäärin toiseksi jäänyttä pelaajaa kolme lyöntiä kierrosta kohden!

Kyseessä taitaa olla kohtalaisen kovan luokan peluri, sillä hänen kolme edellistä kisaa Winter Seriesissa olivat päättyneet sijoihin T4, 4, 2 ja nyt tuli kauden avausvoitto.

Suomalaisista paras Luminen toisessa kilpailussa oli Lauri Ruuska. Kuopiolaislähtöinen pommittaja painoi tauluun sarjan 70-68-70 (-6), jolla hän sai nimensä perään sijan yhdeksän.

Ruuska oli vahva läpi talvisarjan osakilpailujen – ennenkaikkea tasainen. Hänen sijoituksensa kisoissa olivat T10, T38, T8 ja T9. Kolme sijoitusta kympin sakkiin lupaa hyvää lähdettäessä todenteolla kauteen 2019!

Oliver Lindell oli toiseksi paras suomalainen Luminessa. Lindell kairasi itsensä jatkoon heikon alun jälkeen, sillä hän oli jo viisi yli parin ensimmäisen yhdeksän pelatun väylän jälkeen kilpailua. Sen koommin hän pelasi kisan yhdeksän alle parin. Lindellin kisan kohokohta osui kisan viimeiselle väylälle, jossa hän säkitti eaglen rautaysillä. ”Pienen spinnin kera” -tottakai.

Kokonaistuloksellaan -4 Oliver jakoi Lumine Lakes Openissa sijaa 16. Kolmas jatkoonpäässyt suomalainen, Juhana Kukkonen jakoi sijan 47.

Nordic Leaguen rankingissa korkeimmalla suomalaisista on Linus Väisänen sijalla 10. Lauri Ruuska on myös vahvasti kisassa mukana sijalla 14.