Hyppää pääsisältöön
Golfmessuille ehtii vielä tänään. Messut ovat auki klo 17:aan saakka.
Hanna Latvanen

Lauantaina vilkas päivä Messukeskuksessa – Golfmessut huipentuvat tänään: kannattaa tulla paikalle

Golfmessut ovat tänään auki vielä klo 17:aan saakka. Jo nyt voi sanoa, että messut ovat olleet menestys.

Ihmiset ovat löytäneet tiensä tänä viikonloppuna pidettäville GoExpo -messuille, sillä kahtena ensimmäisenä päivän messuvieraita oli lähes yhtä paljon kuin viime vuonna koko kolmen päivän aikana. Pelkästään lauantaina kävijöitä oli 20 000.

Erityisen vilkasta oli golfpuolella, jossa on esillä kattava joukko näytteilleasettajia. Esimerkiksi kaikki suuret välinevalmistajat ovat vahvasti esillä: Titleist, Wilson, Ping, Mizuno, TaylorMade, Srixon, Cleveland, PXG, Callaway ja Cobra.

mizuno.jpg

Mizuno on yksi monista välinevalmistajista, jotka ovat esillä Golfmessuilla.
Mizuno on yksi monista välinevalmistajista, jotka ovat esillä Golfmessuilla.
Hanna Latvanen

Välineitä pääsee testaamaan rangella ja jos mielekäs väline löytyy, parhaassa tapauksessa mailan saa mukaansa suoraan messuilta, sillä välineliikkeistä mukana ovat Golfpoint, Vili Custom Golf ja Golf Sky jättimyymälällään. Liikkeiltä löytyy myös paljon erilaisia messutarjouksia. Kotipihagolfin osastolla kannattaa puolestaan käydä kysymässä tekonurmiviheriöitä Supersunnuntai-hintaan.

Sunnuntaina ehtii vielä mukaan tutustumaan kattavaan joukkoon matkankohteita eri puolilta maailmaa. Ilahduttavaa on se, että kotimaisia kenttiä on esillä yli 30, joista parisenkymmentä on GoGolfin yhteistyökenttiä.


GoGolfin Tutustu GoGolfin messutarjouksiin tästä


Golfmessuilla on myös paljon erilaisia arvontoja ja Supersunnuntai-tarjouksia. Esimerkiksi tänään Tahko Golf arpoo GoGolfin osastolla 550 euron arvoisen golfpaketin neljälle. Arvonta suoritetaan noin klo 14.30 ja siihen voi osallistua pelkästään tulemalla paikalle.

minni_golfmessut.jpg

Minni Blomqvist-Kakko on läpi uransa pitänyt pieniä golfpäiväkirjoja mukanaan
Minni Blomqvist-Kakko on läpi uransa pitänyt pieniä golfpäiväkirjoja mukanaan
Hanna Latvanen

Ping järjestää puolestaan klo 13.30 Golfmessujen päälavalla tietokilpailun, jonka voittajalle on palkintona fitattu putteri. Sitä ennen ohjelmassa on Minea Blomqvist-Kakon ja Tommi Laiton opetusklinikka klo 13.

Tänään messuille voi tulla myös jännittämään Kalle Samoojan taistelua Kenyan Openin voitosta. Viaplayllä on messuille launch, jossa kisa näytetään suorana lähetyksenä.

Golfmessut ovat auki sunnuntaina klo 10–17

 

GoGolf suosittelee