Hyppää pääsisältöön

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resortin 3 golf kenttää tarjoavat uniikin kokemuksen!

La Finca Golf Resort on moderni ja viihtyisä viiden tähden hotelli aurinkoisella Costa Blancalla, 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellin suurista lasi-ikkunoista avautuva maisema lumoaa golfmatkaajan ja kaunis ympäristö virittää rentoutuneeseen mielentilaan juuri sopivasti ennen golfkierrosta.

 

La Fincan Salvan terveiset Destinations Tourilta

 

Kolme laadukasta golfkenttää

Alueella on kolme golfkenttää. La Finca -golfkenttä on avattu vuonna 2002, ja se on nopeassa ajassa noussut yhdeksi Costa Blancan parhaista kentistä. La Fincan kenttä sijaitsee hotellin yhteydessä. Suojaisalla kentällä on maltilliset korkeuserot ja kenttä sopii monen tasoiselle pelaajalle. Vesiesteet tulevat peliin usella väylällä. Maisemat ovat vaihtelevat sillä kenttä kulkee kahdessa eri laaksossa. Miellyttävä pelikokemus! Kenttä koostuu 19 väylästä (18 + 1).

Villamartin-kenttä sijaitsee 20 minuutin ajomatkan tai shuttlematkan pässä La Fincasta. Villamartinin greenit ovat saaneet valtavasti kehuja. Kentällä on muotoja tarjoten korkeimmilta väyliltä upeat merimaisemat takaysin asettuessa kauniiseen laaksoon. 


Las Ramblas on monen suomalaisen golfmatkaajan Costa Blancan kenttien TOP 3 -joukossa. Las Rablas -kenttä on 25 minuutin ajomatkan tai shuttlematkan pässä La Fincasta. Kuvauksellinen, mielenkiintoinen, haastava ja hyväkuntoinen kenttä jää mieleen ja tuottaa golfelämyksiä, joita matkoilta tietysti haetaan!

 

La Finca Golf Resort

Las Ramblas -golfkenttä

Kenttä on valittu 56. sijalle Espanjan 100 parhaan kentän listassa. 

Villamartin -golfkenttä

Kenttä on valittu 68. sijalle Espanjan 100 parhaan kentän listassa. 

La Finca -golfkenttä

Kenttä on valittu 46. sijalle Espanjan 100 parhaan kentän listassa. 

Hotelli

Hotellin 120 upeasta huoneesta on näkymät golfkentälle tai uima-altaalle.

Miksi La Finca Golf Resortiin?

Sää

Sijainti Manner-Espanjassa takaa varman lämmön ja pitkän golfkauden. Sijainti on nimenomaangolflomalle täydellinen. 

Helposti saavutettavissa

Finnair ja Norwegian lentävät Helsingistä Alicanteen suorilla reittilennoilla. Lentoaika on n. 4 tuntia, joten Costa Blancan alue on suosittu myös alle viikon matkakohteena. Lentokentältä La Fincan hotellille on alle tunnin matka.

La Finca Spa

Kokeile miltä tuntuu virkistävä aamu-uinti hotellin kauniilla sisäpihalla sijaitsevassa uima-altaassa ennen golfkierrosta.
Nauti hieronnasta tai pulahda kylpylässä. La Fincan hotellin Spassa rentoutat mielesi ja lihaksistosi pelikierroksen jälkeen. 

Maisemat

Luonto La Fincassa on vehreää ja maisemat hemmottelevat golfareita jokaisella kentällä. Espanjaa parhaimmillaan.

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.