Hyppää pääsisältöön

Kurkin rekryt

AVOINNA OLEVAT REKRYT

VASTUUKOKKI

Etsimme golfravintolan keittiöömme idearikasta ja innostunutta ravintola-alan ammattilaista nimikkeellä "vastuukokki" kaudelle 2019.

Työssäsi vastaat keittiön päivittäisestä toiminnasta, niin tukkutilauksista, hävikinkontrolloinnista kuin myös viikoittain vaihtuvista A la carte lounasannoksista. Pääset mukaan suunnittelemaan ja vaikuttamaan ravintolan ruokalistaan yhdessä ravintolakonsultin kanssa, joka tarjoaa jatkuvaa tukea koko kauden ajan, eli apu ja tuki on aina lähellä, kun kysymyksiä herää.  Pääset siis toimimaan itsenäisesti mutta yksin ei tarvitse pärjätä!

Tehtävässä loistaminen edellyttää sinulta palavaa kehittymisen halua, kiinnostusta ravintolan talouspuolen toimintaan, paineensietokykyä sekä tietenkin rakkautta ruokaan. Työtä on tarjolla juuri niin paljon kuin ikinä jaksat tehdä ja ympärilläsi on joukko iloisia ja motivoituneita ihmisiä!

Odotamme paljon:
“Olen kokki ja ylpeä siitä. 💪 Sipuli ei minua itketä ja tiedän miltä al dente tuntuu ja miten julienne suikaloidaan”
- > Kokemusta keittiössä toimimisesta ja soveltuvaa ravintola-alan koulutusta

“Tylsä veitsi on kuin kattila ilman vettä” 🤷‍♂️
-> oma-aloitteellisuutta

“Aah, kiitos, olen otettu. Upeaa, että piditte annoksestanne. Tervetuloa uudelleen. Ensi viikolla tarjoilem..” 🎩
-> asiakaspalveluhenkisyyttä ja loistavaa yhteistyökykyä sillä töitä tehdään tiimissä

Esimies-/vastuutehtävissä toimiminen katsotaan eduksi, mutta ei ole missään nimessä välttämätöntä!


Tarjoamme enemmän:
It’s summer baby, yeah!
-> Kesän mittaisen työsuhteen, jatko mahdollinen

Sinun veitsesi, sinun keittiösi
-> Itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan

Jos se vaatii lisää sipulia, se vaatii lisää sipulia.
-> Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön

“Just don’t mess with hungry people”
-> Vastuulliset työtehtävät

Golfarit rakastavat myös makuelämyksiä
-> Mahdollisuuden luoda uutta

We love Kurk
-> Iloisen ja energisen työyhteisön Suomen
hauskimmalla golfkentällä
 

Onko tässä juuri Sinulle paikka, joka toimii mahtavana ponnahduslautana ja kouluna tuleviin tehtäviisi keittiömestarina tai ravintolapäällikkönä?

Jos tunnistit itsesi tai tunnet jonkun joka sopisi hommaan kuin nenä päähän, niin laita hakemusta tulemaan tai vinkkaa paikasta kaverille!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen kurk@kurkgolf.fi viimeistään 15.2.2019 mennessä.

Huomaa kuitenkin, että paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sebastian Kuhlefelt klo 10-15 puhelimitse 040- 9658466

Muina aikoina lisätiedot sähköpostitse kurk(a)kurkgolf.fi

Caddiemaster

Etsitään hyviä tyyppejä Kurk Golfiin caddiemasteriksi. Caddiemaster toimii golfkentän vastaanotossa ja toivottaa iloisella ja positiivisella ilmeellä kaikki asiakkaat tervetulleiksi. Edellytämme siis, että nautit asiakaspalvelusta, olet reipas, oma-aloitteinen ja sinulla ei mene sormi suuhun tiukan tilanteen edessä. Etuna aikaisempi työkokemus, golfin harrastaminen sekä myyntihenkisyys. Tarjoamme sinulle rennon ja mukavan työympäristön jossa pääset osaksi huipputiimiämme.

Työnkuvaasi kuuluu kenttien ajanvaraus, pelaajien opastaminen ja asiakaspalvelu, kilpailuihin liittyvät työtehtävät. Työnkuvasi on hyvin kattava jos vain niin haluat. Lisäksi työnkuvaan kuuluu klubiravintolan tarjoilijan töissä avustaminen. Tekevälle riittää työtä ja tarjoamme erimittaisia työsuhteita välille huhti-lokakuu.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.2.2019 mennessä kurk@kurkgolf.fi Paikka täytetään heti oikeiden tyyppien löytyessä.
Olethan siis nopea! Yhteydenotot ja tiedustelut arkisin klo 09-15 Anna Lindqvist 040- 7467637

Kenttätyöntekijöitä

Etsitään oma-aloitteisia ja reippaan otteen omaavia golfkenttätyöntekijöitä. Koulutus, työkokemus ja hyvät kädentaidot sekä koneenajo- ja korjaustaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, keskimäärin 38 tuntia viikossa. Pääset työskentelemään mukavassa ja innostavassa ympäristössä hyvien tyyppien kanssa. Töitä tehdään ulkona ja työssä pääset näkemään oman kädenjälkesi.

Työsuhde on 2-6kk riippuen omasta tilanteestasi. Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi ja työhön toki opastetaan. Olethan kuitenkin vähintään 15v. Tärkeää on että sinulla on asenne kohdillaan! Työaika on arkisin 6-14 ja viikonlopputöitä on keskimäärin joka toinen viikonloppu. Alueelle ei ole julkista liikennettä työaikoina vaan oma kulkuneuvo on välttämätön.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.2.2019 mennessä juuso.rajasvuo@kurkgolf.fi. Paikka täytetään heti oikeiden tyyppien löytyessä. Olethan siis nopea! Yhteydenotot ja tiedustelut 28.1.2019 alkaen arkisin klo 09-15 Juuso Rajasvuo 050- 532 7747

Ravintolatarjoilija

Etsitään ravintolan tarjoilijaa Kurk Golfin klubiravintolaan. Oletko oma-aloitteinen, innokas, iloinen ja hyvä tyyppi. Jos, niin hae mukaan meidän tiimiin ja tule tekemään töitä yhdessä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja rennon ympäristön jossa saat vastuuta ja myös toimia itsenäisesti. Pääset mukaan päivittäiseen toimintaan sekä toki myös isompiin tapahtumiin. Lisäksi työnkuvaan kuuluu caddiemasterin eli golfkentän vastaanotto töissä avustaminen. Työt sijoittuvat välille huhtikuu- syyskuu ja töitä on tarjolla ainakin tarpeeksi. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on hyväksi, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme kaikki työntekijämme ja tärkeää on, että asenteesi on kohdillaan. Työ on aika-ajoin hektistä, mutta lupaamme, että pääset myös välillä hengähtämään.
Lähetä hakemuksesi ja tule viettämään huippukesä meidän kanssa!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.2.2019 mennessä kurk@kurkgolf.fi. Paikka täytetään heti oikeiden tyyppien löytyessä.
Olethan siis nopea! Yhteydenotot ja tiedustelut Sebastian Kuhlefelt 0409658466 arkisin klo 10-15