Hyppää pääsisältöön
Kurk Golf lanseerasi Suomeen täysin uudenlaisen tavan hinnoitella golfin pelaaminen.

Kurk Golfin Uuno mullistaa golfin hinnoittelun - ensimmäinen järkevästi hinnoiteltu pelaamisen malli vähemmän pelaaville

Kurk Golf on kehittänyt uuden ja vallankumouksellisen tavan hinnoitella golfin pelaamisen Suomessa. Mitä enemmän pelaa, sitä vähemmän kierros maksaa. Sitoutuminen kannattaa, mutta sitä ei vaadita.

KURK GOLFIN omistuksesta enemmistö siirtyi viime syksynä Oy Golf Holdings Finland Ab:lle. Uusi pääomistaja on lähtenyt uudistamaan toimintaa voimakkaasti. Merkittävin muutos on täysin uudenlaisen golftuotteen julkaiseminen.

Uusi tuote on nimeltään Uuno. Nimi tulee siitä, että yksi tuote pitää sisällään monta tapaa pelata golfia.

Uuno on vastaus vähemmän golfia pelaavien tarpeisiin. Mäkisen mukaan seitsemän kymmenestä golfarista pelaa vuodessa niin vähän kierroksia, ettei heidän edes kannattaa harkita pelioikeuden vuokraamista saati golfosakkeen ostamista.

 

KÄYTÄNNÖSSÄ UUNO toimii siten, että green feen hinta putoaa sitä pienemmäksi, mitä useammin vierailee Kurk Golfissa. Ensimmäinen kierros Kurk Golfissa maksaa 40 euroa, minkä jälkeen jokainen kierros on aina euron edellistä edullisempi. Kauden 25. kierros maksaa enää 16 euroa, minkä jälkeen kauden loput kierrokset ovat ilmaisia.

”Kurk palkitsee uskolliset asiakkaansa. Siksi Kurkissa jokainen kierros  on aina edellistä edullisempi. Riittävä ostouskollisuus palkitaan loppukauden ilmaisilla peleillä”, sanoo Kurk Golfin vt. toimitusjohtaja Mika Mäkinen.

Uunon myötä Kurk Golfissa on jatkossa yksi tuote, josta löytyvät vanhat ja uudet pelaamisen mallit samassa yksinkertaisessa ja joustavassa paketissa.

“Meistä tuntui väärältä, että pelaajan täytyy sitoutua pelipakettiin tai kausipelioikeuteen  ennen kautta, vaikka silloin ei vielä tiedetä, kuinka monta kierrosta pelaaja ehtii kiertää kesän aikana”, Mäkinen näkee.

Ennen kautta Kurk Golfiin myydään myös pelipaketteja Uuno-hinnoittelun mukaisesti. Ostaessaan pelipaketin 31.3. mennessä golfari saa tuotteesta 10 prosentin alennuksen.

”Pelaaja voi itse päättää, kuinka monta kierrosta hän haluaa ostaa etukäteen”, Mäkinen lupaa.

 

HINNOITTELUN LISÄKSI myös Kurk Golfin klubiravintola uudistuu täysin. Uudistetun ravintolan sisustukseen on otettu vaikutteita sporttibaareista.

“Haluamme, että pelaajat viihtyvät golfbaarissamme aiempaa pitempään ja pitävät hauskaa hyvän ruoan ja juoman ääressä. Liian monella golfklubilla tunnelma on kuin hautajaisissa”, Mäkinen sanoo.

Uudistuksen kokee myös klubin vieressä sijaitseva range, jossa panostetaan kesäkuukausina

hyvään palveluun ja tunnelmaan. Pelaajia auttaa rangella oma “hovimestari”, joka hakee korillisen palloja koneesta, noutaa juoman klubitalolta tai pesee mailat tarvittaessa.

“Hovimestari huolehtii kokonaisvaltaisesti siitä, että pelaaja viihtyy rangella. Siellä muuten soi tulevalla kaudella myös musiikki”, Mäkinen paljastaa.

Tutustu Uuno-pelituotteeseen

Kurk Golfin pelipaketteja myydään GoExpo Golf -messuilla, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.3.

GoGolf suosittelee