Hyppää pääsisältöön

Perhelähdöt ja 5-8 hengen porukkalähdöt Hillillä

Golf on hauskaa porukalla - isolla porukalla ja koko perhe yhdessä vieläkin hauskempaa - lanseeraamme perhelähdöt ja 5-8 hengen porukkalähdöt Hillillä

Me Kurkissa haluamme tehdä golfista hauskempaa ja helpommin lähestyttävää. Golf tarvitsee uusia ajatuksia lajin pitämiseksi elinvoimaisena. Siksi testaamme aktiivisesti uusia toimintamalleja golfin ympärillä. Onnistuneet toimintamallit otetaan käyttöön ja epäonnistuneista luovutaan. Jos ei rohkeasti kokeilla, mikään ei muutu.

Golfissa tuntuu olevan juurtunut käytäntö pelaajien rajoittamiseksi neljään/lähtö. Varausjärjestelmätkin on luotu vain 4 hengelle. Poikkeuksen tässä kentät tekee vain erikoiskilpailuissa. Myös lähdön tasoitusrajoista pidetään kiinni kynsin ja hampain. Meidän mielestä golfia pitäisi päästä pelaamaan juuri niiden kanssa kuin haluaa, vaikka vähän isommallakin porukalla tasoituksista välittämättä. Ainoa asia millä loppujen lopuksi on merkitystä on se että pelaava ryhmä huolehtii pelin sujuvuudesta ihannepeliajassa ja muiden ei tarvitse siitä kärsiä.

Testaamme nyt tästä päivästä alkaen lähtöjä, joissa voi olla jopa 5-8 henkeä. Lähdöt on tarkoitettu kaveriporukoille sekä perheille. Lähdöt pelataan vain Hill kentällä, kerran tai kaksi kiertäen. Lähdölle ei ole siis tasoitusrajaa ja pelaajamäärä rajoitetaan kahdeksaan. Peliryhmän on huolehdittava että 9 reiän kierros kestää maksimissaan 2 tuntia. Peliryhmän on siis pelattava pelimuotoa, joka mahdollistaa kierroksen ihannepeliajassa, esim. greensome. Perheiden pienemmät voivat pelata esim. 100 tai 150 metrin merkiltä, heittää pallon bunkkerista pois, jne. Pelatkaa niinkuin haluatte kunhan kenttä kiertää ihannepeliajassa. Suosittelemme näitä lähtöjä pelattavaksi erityisesti päiväaikaan 12-15 välillä kun kentällä on vähemmän pelaajia.

Perheille 9 reiän hinta on vain 50 €, sillä haluamme perheiden viettävän hauskaa yhdessä. Lähtöön hyväksytään vain saman "ruokakunnan" jäsenet, mutta maksimissaan kahdeksan. Mikäli jollakin perheenjäsenellä on pelioikeus, hyvitetään aikuisilta hinnasta 20 €. Jos molemmilla aikuisella on pelioikeus, perheen pienimmiltä veloitetaan yhteensä 10 €.

Porukkalähdön hinta on 100 €/9 reikää, eli 8 henkilöltä á 12,50 €. Mikäli ryhmässä on pelioikeudellisia pelaajia, he eivät luonnollisesti maksa mitään, mutta vieraspelaajat maksavat laskennallisen oman osuutensa 100 €:sta.

Lähtöajat varataan caddiemasterilta normaalisti ilmoittamalla pelaajien nimet sekä seura normaalisti. Suljemme lähdön teille ja merkkaamme lähtöön 4 pelaajaa ja loput pelaajat johonkin muuhun lähtöön. Eli osa pelaajista tulee saamaan nexgolfin lähettämän vahvistuksen eri ajasta. Hyvä tietää. Mukaan kierrokselle voi ottaa myös kaverin, jolla ei ole vielä greencardia. Hänellä tulee olla kuitenkin kohtuulliset taidot osuakseen palloon. Tällaiset pelaajat ovat greencardilaisten vastuulla, jotka huolehtivat että kenttä pysyy kunnossa ja pelaaminen turvallista.

Hauskaa golfkierrosta kaikille perheille ja isommille porukoille!

Varaukset: caddiemaster 09-8190 480