Hyppää pääsisältöön

Pelaa itse ilmaiseksi kun kaverisi on golfkurssilla

 

Golf tarvitsee uusia lajin harrastajia. Me Kurkissa olemme asettaneet tavoitteeksi saada yli 200 uutta greencardin suorittajaa tämän kesän aikana. Olemme hyvässä vauhdissa, sillä jo nyt greencardin suorittaneita ja kurssille tulijoita on yli 150.

Haluamme varmistaa että pääsemme tavoitteeseemme. Tarvitsemme apuasi ja haluamme myös palkita sinua vaivannäöstä. Käynnistämme nyt loppukesän mittaisen kampanjan. Kun toimit seuraavien ohjeiden mukaan pelaat Kurkissa kierroksen golfia ilmaiseksi.
1. Kerro kaverillesi Kurkin 99 € paketista (lisätietoja alla) ja varmista että hän ilmoittautuu kurssille
2. Varaa itsellesi lähtöaika samaan aikaan kaverisi kurssin ajaksi.
3. Tuo kaverisi Kurkiin ja ilmoittautukaa yhdessä caddiemasterille
4. Kun kaverisi on suorittanut maksun Päivässä Golfariksi -kurssista kuukauden testipelioikeudesta, yhteensä 99 €, emme veloita pelikierroksestasi mitään. Mikäli sinulla on jo pelioikeus tai maksettuja UUNO -kierroksia saat caddiemasterilta pelilipun, jonka voit vaikka myydä tai antaa eteenpäin.

Päivässä golfariksi green card -kurssi ja kuukauden pelioikeus aloittelijoille vain 99 € - Vinkkaa kaverillesi!

Teimme golfin aloittamisen yksinkertaisemmaksi, joustavammaksi ja edullisemmaksi. Jos siis tiedät kaverin, joka on kiinnostunut aloittamaan golfin, vinkkaa hänelle miten Kurkissa pääsee lajin pariin.

1. Ilmoittaudu Päivässä Golfariksi -kurssille osoitteessa www.gogolf.fi/treenit. Hinta on vain naurettavat 59 €. Kurssi kestää noin 4 tuntia, jonka päätteeksi kaikki saavat green cardin.
2. Kurssin jälkeen maksamalla 40 €:n testipelioikeusmaksun, aloittelija saa rajoittamattoman pelioikeuden Kurkiin kuukaudeksi. Hänen ei siis tarvitse maksaa vielä jäsenmaksua seuraan, vaan Kurk Golf Oy on vakuuttanut lajin aloittelijat.

Luonnollisesti testipelioikeuden ajan pelaajan tasoitusta ei ylläpidetä, eikä hän voi osallistua kilpailuihin. Testipelioikeuden idea on se, että GC-kurssin ja pelioikeuden 99 euron hinta on niin alhainen, että kaikki golfista kiinnostuneet voivat nyt tulla kokeilemaan puraiseeko se golfkärpänen vai ei. Ja mikä parasta, aloittelijan ei tarvitse ensimmäisen kuukauden aikana hankkia edes omia mailoja. Olemme hankkineet läjän täysin uusia Wilsonin mailoja aloittelijoiden käyttöön, harjoitteluun ja kierroksille - TÄYSIN VELOITUKSETTA. Jos golfkärpänen ei puraise, on osallistujalla kuitenkin jo taskussaan virallinen green card ja lajin aloittaminen myöhemmin on helppoa.