Hyppää pääsisältöön

Kurk Golf

Kurk Golf on Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä. Oletko valmis pitämään hauskaa ja nauttimaan golfista enemmän? Lajikulttuuria uudistavina pioneereina kapinoimme golfin jäykkyyttä vastaan ja tuomme tilalle lisää etuja ja vapauksia kaikille! Lue mitä golfhauskuus on!

AJANKOHTAISTA

Kurkin caddiemasterin tavoitat

09 8190 480 tai kurk@kurkgolf.fi
 

Kurkin kentät Hill ja Valley avataan lauantaina 28.4.
Tervetuloa avaamaan kausi uudistuneessa Kurkissa. Kenttä avataan lauantaina 28.4. klo 9.00 ja ajanvaraus keskiviikkona 25.4. klo 9.00. Huomioitavaa ajanvarauksessa! Voit varata vain 9 reikää kerrallaan. Jos haluat pelata 18 reikää tulee sinun tehdä molemmille kentille oma ajanvaraus. Varaa tiiaikojen väliin riittävästi aikaa ja nauti taukoa uudistuneella klubilla. Ravintolassa tarjolla kahviotuotteita ja muutamia ala carte annoksia.

Range avataan torstaina klo 12
Rangelle pääsee lyömään torstaina 19.4. klo 12 alkaen. Klubitalo ei ole vielä avoinna, joten rangekone toimii vain euron ja kahden kolikoilla tai magneettinapeilla. Alakäytävän vessat ovat harjoittelijoiden käytössä.

UUSI TAPA GOLFATA!

Kurk Golfista golfin huvipuisto! Matka tavoitetta kohti on alkanut. Olemme Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä, jonka myötä lupauksemme Suomen hauskimmasta golfista saa aimo annoksen lisää katetta!

Lue tarinamme

PELITUOTE SINUN EHDOILLASI

Laitoimme uusiksi koko golfin hinnoittelun! Ja tämäkin on vasta alkusoittoa! Tiedät mitä pelaaminen oikeasti kaudessa maksaa – etukäteen ja kierros kierrokselta. Yksi pelituote on kaikki mitä tarvitset!

Uuno-pelituote pitää sisällään kaikki uudet ja vanhat golftuotteet: se on samalla green fee, pelioikeus sekä sarjalippu. 

Tutustu uudenlaiseen tapaan pelata golfia

KURK MUUTTAA KÄSITYKSESI KLUBIRAVINTOLOISTA

Kurkissa ei ole enää kivaa, siellä on hauskaa! Tylsyyden kukistamiseksi uudistimme klubimme ja ravintolamme viihtyisäksi sporttibaarityyliin. Syö, juo, kilistele ja tanssi vaikka pöydällä – rento tunnelma ja maukas ruoka pitävät kynsissään.

Lue lisää ravintolastamme

KURKILAISET OVAT PARASTA SEURAA

Kurkilaiseksi ei synnytä. Sellaiseksi voi liittyä helposti. Tervetuloa Suomen parhaaseen golfseuraan. 

Siirry golfseuran sivuille tästä

PS. Kurk on ehdolla vuoden Golfseuraksi.