Kolmas ensikertalainen voittoon PGA Tour vuoden päättyessä

PGA Tourilla on täytetty golfuran unelmia nyt kolme viikkoa peräkkäin. Austin Cook tyylitteli voittoon RSM Classicissa.

Neljä loistavaa kierrosta peräkkäin (66-62-66-67) riitti neljän lyönnin voittoon (-21) Georgiassa pelatussa kilpailussa. Cooke pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan PGA Tourilla ja on neljän vuoden aikana pelannut vain 14 kilpailua. Voitto oli ensimmäinen sijoitus kymmenen parhaan joukkoon.

Cook oli draivien pituudessa vasta sijalla 39. 287 jaardin keskiarvolla. Hän oli silti pallonlyömisessä Strokes Gained: Tee to Green tilaston ykkönen. Uskomatonta oli, ettei hän missannut väylää oikealle kertaakaan kilpailun aikana.

Leaderboard

Seuraavaksi vuorossa on ensi viikolla pelattava Hero World Challenge, joka tarjoaa World Ranking pisteitä mutta ei kuulu PGA Tourin viralliseen rotaatioon. Mukana Bahamalla pelattavassa kilpailussa on Tiger Woods.