Koivulle pientä nousua Challenge Tourin finaaleissa

Kim Koivu pelaa kohtalaisen hyvää finaalikisaa Arabiemiraateissa

Kim Koivu oli tulessa kierroksensa alkupuoliskolla Ras Al Khaimahissa. Peräti viisi birdietä etuysiin tehnyt helsinkiläinen ei saanut takaysillä kuitenkaan peliään rullaamaan.

Challenge Tourin kausi 2018 on yhtä kierrosta vaille valmis. Kilpailussa ei tulla näkemään suomalaisvoittajaa, sillä kärki on karannut niin Kim Koivulta kuin Kalle Samoojalta saavuttamattomiin.

Kolmannella kierroksella Kim Koivu (-4 väläytteli parasta osaamistaan. Ensimmäisen yhdeksän reiän aikana Kimin korttiin merkattiin viisi birdietä, eikä ainuttakaan bogia. Takaysin ruuti oli märkää: kaksi bogia ja seitsemän paria.

Tuloksella 69 (-3) Koivu teki kolmen sijan nousun ja pääsee tavoittelemaan top-10 sijoitusta viimeisellä kierroksella. Jos Koivu onnistuu tempussa, olisi se vuoden ensimmäinen top-10 Challenge Tourilla, joka ei ole voitto.

Kalle Samoojan päivä oli hyvin samankaltainen. Päivä sisälsi neljä birdietä, yhden bogin ja yhden tuplan. Samooja on tuskaillut rautalyöntiensä kanssa läpi viikon. Samooja on sijalla 26 yhteistuloksellaan -2

”Ei peli ole oikein mihinkään muuttunut. Tiiltä hyvää, putti toimii, mutta raudoilla ja wedgeillä ei vaan pääse lähelle”, Samooja kertoi.

Kisan kärjessä on espanjalainen Adri Arnaus tuloksessa -14. Se oikeuttaa kolmen lyönnin johtoasemaan ennen kauden viimeistä kierrosta. Toisella sijalla on neljä pelaajaa.