Hyppää pääsisältöön
Kim Koivu taistelee voitosta Vierumäellä!
Tomi Natri

Koivu johtaa Vierumäellä – Ahokas noussut kympin sakkiin

Kim Koivu on siirtynyt jakamaan johtopaikkaa Finnish Challenge -kisassa.

Parhaana suomalaisena kolmannelle kierrokselle lähtenyt Kim Koivu jatkaa hyviä esityksiään Vierumäki Finnish Challengessa.

Koivu on aloittanut kolmannen kierroksen kahdella birdiellä ja johtaa nyt kilpailua yhdessä Mathieu Fenassen, Lorenzo Scalisen ja Dimitrios Papadatosin kanssa. Kolmikko on tuloksessa yksitoista alle parin, mutta kärkiryhmässä pelaavilta Scaliselta ja Papadatosilta ei ole vielä tullut kolmen ensimmäisen reiän tuloksia.

Muista suomalaisista Antti Ahokas on pelannut kuusi ensimmäistä reikää yhden alle ja Samooja yhdeksän reikää kaksi alle parin. Heidän yhteistuloksensa -9 riittää tässä vaiheessa yhdeksänteen sijaan.

Jo kierroksensa päättänyt Niclas Hellberg on tuloksessa kahdeksan alle parin ja tällä hetkellä 15. sijalla.

Lauri Ruuska ja Roope Kakko ovat tuloksessa -7 ja neljä lyöntiä kärjestä. Ruuska on jo ehtinyt pelata kierroksen loppuun.

Oliver Lindell taisteli tänään tuloksen kaksi alle parin, vaikka oli jatkuvasti ongelmissa avauksiensa kanssa. Pahiten hän löi vinoon 12. reiällä, jossa draivi päätyi porvoolaisen omien puheiden mukaan 100 metriä vinoon. Tuloksena oli kuitenkin birdie. 18. reiällä hän oli puolestaan ykkösen väylällä.

Vierumäellä tulokset päivittyvät kolmen reiän välein Challenge Tourin tulospalvelussa. Kisa pelataan hienossa kunnossa olevalla Cooke-kentällä.

Tulospalvelu

 

 

GoGolf suosittelee