Hyppää pääsisältöön
Brooks Koepka ja Dustin Johnson päätyivät lähes nyrkkitappeluun Ryder Cupin jatkoilla
Getty Images

Koepka ja Johnson aggressivisessa välienselvittelyssä Ryder Cupin jatkoilla

Brooks Koepka ja Dustin Johnson tunnetaan parhaina ystävyksinä PGA Tourilla. Ryder Cupin jatkoilla asiat kuitenkin lähtivät lapasesta.

USA:n ja Euroopan joukkueen päättäjäiset Ryder Cupissa vietettiin ainakin osittain samoissa tiloissa. Euroopan joukkueen pukuhuoneeseen päätyneet jatkot saivat kuitenkin odottamattoman käänteen. 

Lauantaina iltapäivän ottelussa parina pelanneet Dustin Johnson ja Brooks Koepka olivat nimittäin päätyneet aggressiiviseen välienselvittelyyn. Toisiinsa käsiksi käyneet pelaajat olivat ilmeisesti heilutelleet nyrkkejä uhkaavaan malliin ja kaksikko piti erottaa toisistaan. 

Tarina ei kerro ottiko jompikumpi osumaa vai ei. Asiasta tekee entistä erikoisemman se, että miehet ovat hyviä ystäviä, ja he harjoittelevat suurimman osan ajasta yhdessä. Yhteisen fysiikkavalmentajan Joey Diovisalvin suojatit eivät saaneet itsestään parasta irti Ryder Cupissa. 

Maailmanlistan ykkösen Johnsonin ja kolmosen Koepkan välillä niin mailassa kuin nyrkeissä on voimaa ja vauhtia. Brooks Koepka nähdään kentillä taas ylihuomenna, kun hän aloittaa pelinsä Dunhill Links Championshipissa. 

Asiasta uutisoi Suomessa ensin Golfpiste.com

Lähde: Golf Channel

GoGolf suosittelee