Hyppää pääsisältöön
Kim Koivu saa pitkän työrupeaman jälkeen lähes vuorokauden aikaa latautua kolmannelle kierrokselle
Getty Images

Kim Koivulla hurja nousu Munchenissa – nousi kakkoseksi!!!

Kim Koivu (70-66,-8) on pelannut viimeiset 24 reikää yhdeksän alle parin ja noussut lyönnin päähän kanssaan pelanneesta Christiaan Bezuidenhoutista.

Kim Koivu ehti perjantaina ukkostauon johdosta pelata BMW International Openissa vain 14 reikää. Hän teki illan jo hämärtyessä kahdelle viimeiselle birkut ja oli kierrostaan yhden alle. Lepo jäi lyhyeksi, jo  kymmenen tunnin päästä klo 7.30 Koivu pelasi neljä viimeistä reikää, teki yhden birkun ja sai tuloksekseen 70,-2.

Toisella kierroksella Koivu järjesti birdiejuhlat. Ulosmenossa niitä syntyi kolme, sisääntulossa neljä, joista viimeinen 18:lla, Kun kortissa on  myös yksi bogey, yhteistulokseksi tuli 66.

Koivu oli kierroksen lopettaessaan tuloslistalla toisena. Kilpailua johti tässä vaiheessa Koivun kanssa pelannut Etelä-Afrikan Christian Bezuidenhout (-9)

Tapio Pulkkanen  (73-71,par) aloitti toisen kierroksen vahvasti ja oli parhaimmillaan yhteistuloksessa kolme alle. Neljän bogin putki väylillä 14-17 kuitenkin muutti kuviot. Päivän kuudes birkku 18:lla ei enää pelastanut Pulkkasta karsiutumiselta. Lyöntejä on liikaa 1-2.

Kalle Samooja sekä Mikko Korhonen pelaavat iltapäivän ryhmissä.

Kilpailun tuloslistan löydät täältä