Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Oliver Lindell kilpailee yhteistyökumppaninsa KPMG:n kisassa Belgiassa.
Antero Lindell

Kilpagolfkattaus: Mitä tapahtuu missäkin

Golfviikonlopun suurimman huomion vie luonnollisesti kauden viimeinen major PGA Championship. Tapahtumaa riittää kuitenkin myös niin muissa ammattilais- kuin amatöörikilpailuissa.

Kilpagolfkattauksen osalta käymmä läpi niin kotimaan kuin ulkomaiden merkittävimmät tapahtumat. Kotimaassa amatöörien puolella pelataan Erkko Trophya ja ammattilaisten puolella Kivitippu Pro-Amia. 

Erkko Trophy: 

Miesten puolella tulostaso oli avauspäivänä surkea. Kun toinen kierros on kesken, on alle parin vain yksi pelaaja: Argentiinan Andres Gallegos (-1). Cut-raja tullee pyörimään noin lukujen +8 ja +10 välissä. (kello 12.05). 

Naisten puolella kolmen kärkeä jakavat Daniela Barrett, Nicola Fall ja Karina Kukkonen tuloksessa +2. Cut-raja on +12 kun toinen kierros on vasta alkutaipaleellaan. 

Tulokset:

Kivitippu Pro-Am: 

Kun ensimmäinen kierros on vasta käynnissä, on yhdeksän reiän jälkeen parhaat tulokset -3. Näitä pitävät hallussaan Mikael Salminen ja Kristian Kulokorpi. Suurelta osalta pelaajista ei löydy vielä edes tulosta. Tuloslistan viimeisenä (viimeinen lähtijä) löytyy muuan nimi: Mikko Ilonen. Hänen edessään pelaa James Morrison, joka on myös kaksinkertainen European Tour -voittaja. Kisassa mukana ovat myös Ladies British Openissa viime viikolla pelanneet Ursula Wikström ja Noora Tamminen

Tulokset:

Challenge Tour: 

Oliver Lindell pelasi avauskierroksen tulokseen +2 ja lähtee toiseen päivään kiri mielessään. Lindell on cut-rajaa kolme lyöntiä perässä ja starttaa iltapäivän kierrokselleen Suomen aikaa kello 15.50. Kärjessä ovat Matthew Nixon, Gary King ja Ricardo Santos tuloksessa -5. 

Tulokset:

English Junior Championships:

Tytöt (U16): Kerttu Hiltunen (+4) jakoi upeasti kuudetta sijaa ja Matilda Svahn (+10) 15:ttä sijaa. Voittoon pelasi uusinnan jälkeen Annabel Fuller tuloksella -3. 

Pojat (U16): Jesse Saareks lähti viimeiseen päivään toiselta sijalta. Heikko 81 lyönnin kierros kuitenkin pudotti hänet edelleen kunnioitettavalle 17:nnelle sijalle. Veikka Wiskari putosi cutista tuloksin 79-80. Kisan voitti Casey Jarvis tuloksella -4.

Tulokset:

Nordic League: 

Kim Koivu on parhaana suomalaisena sijalla T10 kesken toisen kierroksen tuloksessa -2. Myös Simo Haavisto (par) ja Niclas Hellberg (par) ovat cutin sisäpuolella. Mikko Lehtovuori on tuloksellaan +3 niukasti ulkopuolella kesken toisen kierroksen. Sebastian Lindman (+7) ja Miro Veijalainen (+9) tarvitsevat superonnistumisen päästäkseen viimeiselle kierrokselle. 

Tulokset:

FJT:

Finnish Junior Tourilla voittoon pelasivat Juho Suomalainen (-4) ja Oona Kuronen (+13) Tammer Golfin osakilpailussa. Poikien sarjassa toiseksi sijoittui Arttu Rutanen (-2) ja tyttöjen sarjassa Emilia Torvinen ja Elina Saarinen tuloksilla +15. 

Tulokset:

 

GoGolf suosittelee