Hyppää pääsisältöön
Eddie Pepperell sai hole-in-onestaan 20 000 punnan shekin hyväntekeväisyyteen.
Getty Images

Katso video: Erikoiselle miehelle täysin hullu holari – pallo kävi reiässä kaksi kertaa

Miten sattuikaan European Tourin erikoismies Eddie Pepperell teki sangen erikoisen holarin.

Eddie Pepperell pelaa läpimurtokauttaan. Englantilainen taistelee tosissaan sijoittumisesta rankingin kymmenen parhaan joukkoon European Tourilla, ja parhaillaan pelattavassa British Mastersissa hän oli avauspäivän jälkeen kärjessä.

Huippukierros tuli kahden eaglen siivittämänä. Toinen eagleistä oli hole-in-one. Ja millainen holari se olikaan.

Pepperell löi pallon ilmassa reikään, josta se pomppasi ulos, osui lippuun ja tuli alas muutaman kymmenen senttiä reiän vieressä, josta se pomppasi takaisin reikään – tällä kertaa jäädäkseen.

Tässä pallon alastulo hidastettuna.

Holarin ansiosta Pepperell saa päättää jonkin hyväntekeväisyysjärjestön, jolle hän lahjoittaa 20 000 puntaa eli noin 25 000 euroa. Tosin haastattelussa vitsiniekkana tunnettu Pepperell vitsaili, että olisi mieluummin ottanut palkinnoksi auton.

Pepperell on noussut kiertueen väriläiskäksi. Heinäkuussa hän pelasi upeasti The Openissa kuudenneksi lyötyään päätöspäivän parhaan tuloksen pienessä kohmelossa.

Kilpailussa on mukana kolme suomalaista. Mikko Korhonen oli avauspäivän jälkeen paras suomalainen tuloksella 70 (-2). Hän jakoi 21:tä sijaa. Tapio Pulkkanen (par) jakoi 44. sijaa ja Mikko Ilonen oli sadan heikommalla puolella tuloksellaan 76 (+4).

Pulkkanen ja Ilonen ovat juuri aloitteneet (klo 11.14) aloittaneet toisen kierroksensa.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

GoGolf suosittelee