Katri Bakker ja Casper Simberg suosikkeina lyöntipelin SM-kisoissa

Nouseeko Katri Bakker Master Golfissa tuplamestariksi. Reikäpelin kultaa hän saavutti Laukaalla.

Master Golf Clubilla käynnistyvissä kisoissa on mukana129 miestä ja 25 naista.

Kotimaisen golfkauden perinteikäs kohokohta, lyöntipelin SM-kilpailu pelataan tänä vuonna Master Golf Clubin kentällä Espoossa.
Kilpailu käynnistyy keskiviikkona,  mestarit kruunataan lauantain päätöskierroksen jälkeen.

Miesten sarjassa mestaruutta lähtee tavoittelemaan 129 pelaajaa, naisia on mukana 25, ja lauantaista eteenpäin mukana on myös 12 erityisgolfareiden E-Tourin pelaajaa.

Master Golf Club on kokenut kisajärjestäjä. Edellisen kerran he isännöivät lyöntipelin SM-kilpailuja vuonna 2010.
Miro Veijalainen  (-5) ja Sanna Nuutinen (+3) kruunattiin mestareiksi

Casper Simberg on sijoittunut neljästi viidesssä Finnish Tourin kisassaan kymmenen joukkoon. Voitto puuttuu vielä.

Juha Hakulinen

Tänä vuonna  mukana on suuri joukkokotimaisen golfin kärkinimiä. Kaikki Audi Finnish PGA Golf Tourin  kuusi parasta pelaajaa ovat paikalla ranking-ykkösen Casper Simbergin johdolla.
MGC:n oma tähti Saku Halonen voitti kaksi viikkoa sitten alle 21-vuotiaiden lyöntipelin SM-kultaa Lakeside Golfissa, joten hän on myös yksi varteenotettava menestyjä tällä viikolla.

Gant Ladies Open vei tähtiä Turkuun

Naisten puolella kilpailu osuu harmittavasti päällekkäin Gant Ladies Openin kanssa.
Tästä huolimatta Master Golfissa nähdään naistenkin puolella huippugolfia.  Suosikkeja ovat 21-vuotiaiden lyöntipelimestari Henni Mustonen ja aikuisten reikäpelikultaa Laukaassa voittanut Katri Bakker.

Katri Bakker voitti Laukaalla reikäpelin SM-kultaa. Peuramaalla hän voi varmistaa kokonaiskisan voiton.

E-Tourilla kovinta tuloskuntoa tähän mennessä osoittanut Tero Peltola lähtee Masteriin hyvistä asetelmista, sillä hän voitti E-Tourin edellisen osakilpailun.

Kilpailukenttänä toimiva Master Golf Clubin Master-kenttä haastaa pelaajia monipuolisesti. Ensimmäisen yhdeksän reiän aikana pelaajilta vaaditaan metsien reunustamilla väylillä tarkkuutta, ja takaysillä korotetut viheriöalueet tuovat omat haasteensa peliin.

Yleisö on tervetullut seuraamaan huippugolfia paikan päälle Master Golfiin. Pelit käynnistyvät keskiviikkoaamuna kello 7.30.