Kaskella onnistunut debyyttikierros ET:llä

Janne Kaske pelaa uransa ensimmäistä Euroopan Tourin kisaa.

Janne Kaske teki teki kaksi birdietä loppuun ja onnistui painamaan tuloksen miinuksen puolelle.

Janne Kaske pelaa uransa ensimmäistä kisaa Euroopan Tourilla. Hän tienasi kisapaikan isolla kiertueella onnistuttuaan aiemmin tänä vuonna Volvo China Openin karsinnoissa.

Ainakin yhden päivän perusteella näyttäisi siltä, ettei Kaske paini Kiinassa väärässä sarjassa. Hän on avauskierroksen jälkeen jaetulla 41. sijalla eli pari lyöntiä cut-rajan turvallisemmalla puolella.

Iltapäivällä startannut Kaske kärsi hieman aamupäivän lähtijöitä vaikeimmista olosuhteista, sillä päivän mittaan tuuli yltyi. Pyörivän tuulen vuoksi Kaske teki virhearvioita, joiden vuoksi lähestymiset jäivät joillain rei’illä kauksi rei’istä. Häntä jäi hieman harmittamaan neljä kolmen putin griiniä.

”Toivottavasti huomenna tyynempi keli, niin siitä olisi hyvä lähteä viikonloppuun”, Kaske toivoi.

Hieno eagle par 4 -reiällä

Kasken tulos ensimmäisellä kierroksella oli 71 (-1). Kierros sisälsi neljän birdien lisäksi yhden eaglen, joka syntyi lyhyellä par 4 -reiällä. Kaske teki tärkeät birdiet kierroksensa loppuun rei’ille 7 ja 8. Kaske starttasi tänään kierrokselleen kymppitiiltä.

”Löin avauksen puoleentoista, kahteen metriin ja puttasin siitä säkkiin”, Kaske kuvaili eaglea.

Aasiassa jo muutaman vuoden pelanneen Kasken mukaan kisa ei poikkea paljon järjestelyiltään muista Kiinassa pelattavista kisoista.

”Pelaajat ovat tietysti keskimäärin hieman parempia, mutta pelataan kenttää vastaan ja koetetaan tehdä parhaamme”, hän sanoi.

Ilonen paras suomalainen

Kasken lisäksi kilpailussa on mukana Mikko Ilonen, joka oli avauskierroksen jälkeen paras suomalainen. Hän selvitti Topwin Golf Clubin tänään lyönnin Kaskea paremmin.

Mikko Korhosen sijoitus avauskierroksen jälkeen on jaettu 92:s. Korhosen kierros meni pilalle lyhyellä par 3:lla tulleen triplabogin takia.