Kaske vain lyönnin maailmantähtiä perässä – avauskierros jäi kesken pimeyden vuoksi

Janne Kaske pääsee jatkamaan avauskierrosta hyvistä asemista huomenna.

Janne Kaske on aloittanut Singapore Openin hyvin.

Janne Kaske aloitti vahvasti Singapore Openin. Kaske jakaa tässä vaiheessa monen muun pelaajan kanssa 15:tä sijaa. Tosin porvoolaislähtöisen urheilijan kierros jäi hieman kesken, kun pimeys laskeutui kentän ylle. Kilpailu jouduttiin keskeyttämään ukkosen vuoksi joksikin aikaa, mikä vuoksi aikataulut menivät uusiksi.

Kasken tulos on kaksi alle parin. Hän oli vahvassa vedossa varsinkin etuysillä, jonka hän pelasi tulokseen -3. Birdiet Kaske teki rei’ille 11, 12 ja 18. Hän aloitti kierroksen kymmenenneltä reiältä.

Kun Kaske pelasi 17. reikää, joka siis oli Kasken päivän kahdeksatta, taivas repesi ja rankkasade alkoi piiskata maata. Kisa vihellettiin ukkosen vuoksi reiluksi tunniksi poikki.

Heti tauon jälkeen Kaske onnistui tekemään birdien, mutta takaysin alkuun hän teki tuplan ja bogin, jotka pudottivat hänet takaisin pariin. Kaske onnistui kuitenkin tekemään ennen keskeytystä birdiet rei’ille neljä ja seitsemän, jotka molemmat ovat par 5:sia. Näin hän päätyi tulokseen 2.

”Hyvää peliä tänään ennen ukkostaukoa. Tauon jälkeen ote herkesi hetkeksi aika pahasti. Pari birkkua sateessa kuitenkin paikkasi tilannetta ja aika hyvissä asemissa ollaan”, Kaske kommentoi.

Janne Kaske on ainoa suomalainen Singapore Openissa.

Petri Timonen

Kaske on vain lyönnin perässä Justin Rosea ja Henrik Stensonia, joiden tulos -3 riittää kisassa jaettuun yhdeksänteen sijaan. Kisan kärjessä on nuori japanilainen Kosuke Hamamoto tuloksella -6.

Kisassa on jaossa palkintorahaa miljoona dollaria, joten se kuuluu Asian Tourin suurimpiin turnauksiin. Viime viikolla kauden avauskisassa Hong Kong Openissa Kaske sijoittui jaetulle 30. sijalle.