Hyppää pääsisältöön
Janne Kaskella ei ollut tänään paras päivänsä.
Petri Timonen

Kaske taisteli itsensä asemiin Bangkokissa

Janne Kaskella oli tänään vaikea päivä, mutta hän onnistui pitämään itsensä kovan loppukirin ansiosta hyvissä asemissa. Myös Teemu Putkonen pelaa hyvää turnausta.

Janne Kaske pelasi eilen huipputuloksen 61 Bangkokissa pelattavassa Thailand Openissa, joka kuuluu Aasian Touriin. Tänään Kaskella oli vaikeampi päivä, mutta hän onnistui silti pitämään itsensä hyvissä asemissa loppukirin ansiosta.

Kaske pelasi kolme viimeistä reikää kaksi alle parin ja nousi lopulta kierrostulokseen 72 (+1) ja yhteistulokseen -8 (62-72). Jotain Kasken vaikeuksista kertoo se, että hän näyttäisi olevan toinen kahdesta cutin selvittäneestä pelaajasta, jonka tulos painui tänään plussan puolelle. Aivan kaikki pelaajat eivät ole vielä pelanneet toista kierrostaan loppuun. 

Putkosella hyvä kierros

Kisassa on mukana myös toinen suomalainen, Teemu Putkonen. Hän onnistui parantamaan tänään peliään ja pääsee Kasken tapaan hyvistä asemista viikonlopun kierrokselle.

Putkonen on yhteistuloksessa -6 (69-67) jaetulla 17. sijalla.

Vaikka turnauksessa on pienehkö palkintopotti (300 000 dollaria), pelaamassa on paljon kovia nimiä.

Esimerkiksi Euroopan Tourillakin menestyvä Thaimaan Kiradech Aphibarnrat on kisassa Kasken tapaan viidentenä samoin kuin loukkaantumisista toipuva Intian Jeev Milkha Singh, joka pelasi tänään huippukierroksen 63.

Kilpailua johtaa kahden kierroksen jälkeen Intian Gaganjeet Bhullar. Hän on tuloksessa -11. Bhullar on voittanut Aasian Tourilla seitsemän kilpailua.

Tulospalvelu

GoGolf suosittelee