Hyppää pääsisältöön
Cody Blick sai vanhat mailansa takaisin

Karsintafinaalin alla varastetut mailat löytyivät: Uskomaton tarina hakee vertaistaan

Viimeisen kierroksen alla kadonneet mailat olivat viedä Cody Blickin uskon pelioikeudesta PGA Tourille. Varamailat ja tulos 63 oli pelastava enkeli, mutta alkuperäiset mailat ovat nyt löytäneet tiensä takaisin.

Cody Blick oli PGA Tourin karsintasarjan suurin tarina. Hän pelasi lainamailoilla viimeisen kierroksen tulokseen 63 ja sai paikan PGA Tourille. Blick oli jo luovuttanut varastettujen mailojen suhteen kunnes ihme tapahtui. 

Hänen äitinsä soitti ja kertoi mailojen löytyneen. Mailat oli löytänyt nainen, joka väittää kodittoman ihmisen pyytäneen häneltä rahaa hotellihuoneeseen. 75 dollarin pyyntöä vastaan nainen oli kysynyt onko miehellä myydä hänelle mitään. 

Teltasta oli löytynyt Titleistin golfsetti, jonka nainen oli lunastanut 75 dollarilla. Nainen oli löytänyt wedgeista Blickin nimen ja päätyi ottamaan yhteyttä hänen äitiinsä. Lopulta mailat ostanut nainen tapasi pelaajan ystävän burgeriravintolassa ja myi mailat takaisin 300 dollarilla. Voittoa hän teki täten muhkeat 300%. 

Onko naisen tarina uskottava tai ei, mailat päätyivät takaisin alkuperäiselle omistajalleen. 

"En usko, että otan niitä enää käyttöön, sillä sain Titleistilta jo uuden setin karsintojen jälkeen. Aion todennäköisesti laittaa ne kuitenkin vitriiniin jos niillä joskus on jotain historiallista arvoa", Blick kertoi. 

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

New Year- Old Clubs? The stolen clubs have resurfaced! Thank you to everyone who helped search and support me over the last few weeks. And @titleist for their hard work! The story has it they were in a homeless man’s tent under an overpass for a couple weeks and although there is some considerable damage to the clubs/bag it is so nice to have them back. 12/9/18-1/3/19 Big thanks to @taylor_bromley for retrieving them! @webdotcomtour @pgatour #titleist #webdotcomtour #pgatour #golf #footjoy #golfball #golftips #golflife #sports #win

Henkilön Cody Blick (@blick_golf) jakama julkaisu Tammi 4, 2019 kello 11.01 PST

 

Lähde: Golf.com 

GoGolf suosittelee