Hyppää pääsisältöön
Kalle Samoojan viiden viimeisen kierroksen keskiarvo on tasan 68 lyöntiä
Getty Images

Kalle Samooja rikkoo ennätyksiään – suomalaisilla vahva päivä Prahassa

Kim Koivu (66,-6) jakaa neljättä sijaa Albatross Golf Resortin kentällä. Kalle Samooja (68,-4) pelasi viidennen perättäisen kierroksensa ET:lla alle 70 lyönnin.

Suomalaisilla oli paljon iloaiheita D+D Czech Mastersin avauspäivänä. Kim Koivu on kahden lyönnin päässä Gavin Greenistä (64,-8), Tapio Pulkkanen  sai tuloksekseen 69,-3 ja Kalle Samooja 68,-4 . Albatross Golf Resortissa aiemmin vaisusti menestynyt Mikko Korhonenkin on "asemissa" tuloksella 70.  Hän teki kentän ensimmäisen väylän ainoan eaglen (par-5).

”Hyvä päivä oli tänään. Olin hyvin hereillä jo alussa, vaikka herätys oli kello 4.45. Löin hyvin palloa, mutta en juuri saanut putteja sisään. Vähän haastavat griinit lukea mulle – pientä greiniä pinnassa”, Korhonen kommentoi tulosta, joka oikeuttaa sijalukuun 36:s.

Kalle Samooja oli edellisessä kisassaan Skotlannissa hienon esityksen jälkeen 20:s yhteistuloksella 16 alle parin. Prahassa hän rakensi viidellä birkulla ja bogilla tuloksekseen 68, joka oli jo viides perättäinen 70 lyönnin alitus ja Samoojan oma ennätys.

Edit: Kallen tulos tarkentui 68 lyöntiin (-4) kierroksen jälkeen. Samooja jakaa todellisuudessa sijaa 16. 

Kilpailun tuloslistan löydät täältä

Viasat ja Viaplay näyttävät kilpailun suorina lähetyksinä. Perjantain lähetysajat ovat 12-14 ja 16-19.

Suomalaisten starttiajat:

Kalle Samooja 9.15

Tapio Pulkkanen 8.35

Mikko Korhonen 13.25

Kim Koivu 15.15

GoGolf suosittelee