Kalle Samooja hienosti neljäs Challenge Tourilla

Kalle Samooja pelaa hyvää kisaa Ruotsissa.

Kalle Samooja täydensi suomalaisten supersunnuntaita sijoittumalla neljänneksi Challenge Tourin kilpailussa.

Kalle Samooja oli paras suomalainen sunnuntaina päättyneessä Challenge Tourin kilpailussa. Turkulainen päätyi neljän kierroksen jälkeen tulokseen -16 (71-68-65-68).

Kisan voitti Itävallan Martin Wiegele, jonka lopputulos oli -19.

Samoojalle tuli tänään takaysin puoliväliin pari bogia putkeen, mutta hän onnistui kuittaamaan bogit päättämällä kierroksen kahteen birdieen.

Neljännen sijan jakoi kaikkiaan kuusi pelaajaa, joten Samoojan shekki jäi 6 630 euron arvoiseksi. Samoojan yhteisansiot tällä kaudella on noin 9 300 euroa, mikä riittää 47. sijaan. Kauden päätteeksi 45 parasta säilyttää pelioikeuden kiertueella.

Kiertueen paras suomalainen on edelleen Tapio Pulkkanen noin 56 000 euron tienesteillään. Se riittää kolmanteen sijaan rankingissa. Pulkkanen kartutti tänään ansioitaan vajaalla 600 eurolla.

Pulkkanen sijoittui kisassa 60:nneksi. Team GoGolfin Oliver Lindellin tulos oli -1, mikä riitti jaettuun 68. sijaan.

Kesäkuussa jokainen voi olla gogolfari. Kokeile tarjouksiamme ja pelaa kiertueillamme jäsenhintaan vain tämän kuun ajan.