Justin Thomas nappasi uransa 11. voiton – Jordan Spieth väläytteli jälleen osaamistaan

Justin Thomas voitti CJ Cupin kahden lyönnin erolla.

Justin Thomas voitti Koreassa pelattavan CJ Cupin jo toisen kerran urallaan.

Amerikkalainen Justin Thomas on voitti viime yönä Suomen aikaa Koreassa pelatun The CJ Cupin. Voitto kisassa oli Thomasille jo toinen, sillä hän oli kisan kärkimies myös kaksi vuotta sitten.

Tämänkertainen voitto oli Thomasille uransa yhdestoista. Niistä yksi on major, sillä maailmanlistan viitonen voitti PGA Championshipin vuonna 2017. Vuosi 2017 on ollut myös miehen uran ylivoimaisesti, sillä tuona kalenterivuotena hän otti peräti viisi voittoa PGA Tourilla.

Thomasilla oli eroa toiseksi tulleeseen Danny Leehen kaksi lyöntiä. Miehet lähtivät päätöskierrokselle tasatuloksesta. Kaksikko oli tasoissa vielä viisi reikää ennen loppua, mutta Thomas oli päätösrei’illä kaksi lyöntiä Leetä vahvempi.

Tässä kilpailun jälkeinen lehdistötilaisuus:

Kolmannen sijan jakoivat Hideki Matsuyama, Gary Woodland ja Cameron Smith tuloksella 15 alle parin, joten voittotaistelu oli pitkään kahden kauppa.

Jordan Spieth sijoittui kisassa kahdeksanneksi. Maailmanlistan entinen ykkönen on valahtanut rankingissa sijalle 38, mutta tällä viikolla hän väläytteli ja varoitteli, että tällä kaudella hän saattaisi taistella jälleen pitkästä aikaa jopa voitoista.

Bunkkerissa Spieth on tunnetusti parhaimmillaan.

Viktor Hovland palasi jälleen tutulle uralle pelattuaan eilen pitkästä aikaa seitsemällä alkavan kierrostuloksen. Norjalaisnuorukainen pelasi päätöskierroksella tuloksen 69 sijoittuen tuloksella -7 kisassa jaetulle 31. sijalle.